心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

有無食煙mama

都知道食煙對自己同BB都唔好但有時想輕鬆吓就会一日抽一至兩支就覺得好好,不過一定唔会對住BB面前食会出花園減壓 :-P :-P

洋房

Re: 有無食煙mama

我也是食了十數年煙,當一知道老婆有了bb時,我真的一枝也再沒有食!親戚朋友也說我叻啊。你也快快介了它吧。

男爵府

kawailong 寫道:
都知道食煙對自己同BB都唔好但有時想輕鬆吓就会一日抽一至兩支就覺得好好,不過一定唔会對住BB面前食会出花園減壓 :-P :-P

為左小朋友 介左去啦
有捨必有得 有得必有失

子爵府

我未有bb前食左4年 , 我有左bb就一啖都無食過lu
之後出黎做番野先食番兩年 , 但依家又無食lu, 我都做到, 你都得既

仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

子爵府

2019新春慶豚圓 貓狗褓姆

我未有bb前食左10年,宜家我除咗同食煙d朋友出街會食番之外,返屋企就唔食.生完bb後3年都係咁千其唔好買煙返屋企出街食唔曬d煙都要送比d freind 一帶返屋企就越食越多想介就難啦,介唔到都唔好比阿b見到嗎.

男爵府

畀面勳章

我以前都食左十年有多,陀大女時無食,生完壓力太大食番,到陀細仔既時候,呀仔連比我嗅下都吾得,嘔到我死,生完一樣吾得,跟住的起個心肝介左佢,而家叫做成功左,都無因為同dfr出街而食一支煙,而老公係尼個月都介緊煙,內吾c 先食一支,但佢話好難食,吾想再食,希望佢今次真係成功,因為係第二次介煙,你都為左個bb,為左身體介左佢啦,食一支煙=短7分鐘命,介左佢啦.

大宅

我以前都食左煙十多年架, 到有左bb都仲有食, 不過每食一枝煙都好後悔, 個陣都有睇到d文章講, 你食煙o既時候, 係你肚裡面o既bb就會好辛苦, 會呼吸困難, 所以每次食煙我都會諗到肚裡bb好辛苦, 不過自己又係衰, 又忍唔住喎....到陀8個月時, 我就真係無再食啦! 後來我又餵人奶, 所以就keep住唔食! 不過我老公真係好利害, 佢真係話戒就戒到, 真係估佢唔到喎
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題