夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

老婆有左個C6仲玩到天光

好唔開心,點解d男人,明知自己個老婆有左仲會玩到天光先回家?佢地有冇良心? :-( 佢D朋友有冇人性?我個心好唔舒服, :-x 男人係咪大晒?我有左就要在家中,佢就可以玩天光,玩到中午先回家,打俾佢息電話,佢D朋友都唔接,我仲生唔生好?好苦 :-( :-( :-(

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

Re: 老婆有左個C6仲玩到天光

咪亂諗,早d瞓啦,bb無罪,有佢陪你嘛,自已好好照顧自已!

複式洋房

我大住肚個陣..我老公咪又係玩半夜三更先番...
不過佢就一定唔會出去滾..
只不過有生意上o既應酬...
起初我都唔會理佢..
但到我臨生前..我同佢講..
你成日咁夜先番..萬一我突然生得咁點呢...
跟住佢就唔敢再出去應酬..
但掉番轉..我even結左婚都會玩天光..
只要唔好太過份..適可而止咪ok lor..

大宅

我 e + 八個月了 , 我老公一星期最少玩2晚 , 上週仲勁4晚 , 前晚5am回家 , 昨晚6:30am 回家 , 我又無乜野喎 .. 佢吾向到 , 我咪瞓埋個半邊床囉 , 不知幾好瞓 ... :mrgreen:
我明日每個人有不同壓力 , 我老公仲意同friends , 同事摸酒杯底 , 吹下水 ... 講下工作 , 講下同事 .. 呢樣係佢减壓方式 , 而我減壓方式會執下野 , 看TV , mon下什毛la , e + 女女成日踢我 , 我咪摸下個肚同佢玩下 ..

洋房

ancc0716, 你真係大方
歡迎到以下小豬b之家:oops:

複式洋房

老實講..唔輪到你唔大方..
佢係為工事我都唔會介意..
反正佢識番屋企..
只不過擔心要生時點算呢..

翡翠宮

咁又真係賤d喎 佢何解唔接電話呀 你不如同佢傾下好過默默忍受啦 :cry: 你要知到個bb無罪架 :cry: 佢家陣同你血脈相連 :-( 李忍心咩唔要佢 :-( :-( :-(

大宅

我之前大肚老公咪又係1wk一晚玩天光,初初都會 但話完佢,好得果一陣又係咁,so後尾都冇理,真係一個人訓晒張大床仲好啦,又可以同bb傾下玩下,呢d咪係老公做唔到既野囉....
不過我未有時都係玩天光,所以我都知佢係咁,真係適可而正咪ok囉,我仲記得生果晚,佢岩岩朋友結完婚,之後去左唱k,佢返緊屋企時我就打俾佢...我入院生喇(因為返左亞媽度住 )

公爵府

你老公好過份呀

applemary9527 寫道:
好唔開心,點解d男人,明知自己個老婆有左仲會玩到天光先回家?佢地有冇良心? :-( 佢D朋友有冇人性?我個心好唔舒服, :-x 男人係咪大晒?我有左就要在家中,佢就可以玩天光,玩到中午先回家,打俾佢息電話,佢D朋友都唔接,我仲生唔生好?好苦 :-( :-( :-(

子爵府

好媽媽勳章

其實每個人都有唔同既壓力...只係男人鍾意同朋友一齊吹水...對佢地黎講...呢d係好少事...可能佢地唔夠細心...忽略左身邊既人...都唔知道...

[url=http://lilypie.com][img]

伯爵府

好媽媽勳章

我老公都試過啦, 我大住肚, 仲係已經八個月
佢班fd叫佢返深圳玩
初初仲想瞞住我添
後尾俾我發現
我唔俾, 但佢係要去, 話佢都想relax下..
卒之, 佢去左, 仲要連電話都接唔通果隻...佢話電話無漫遊喎...
我可以點吖...佢大條道理....
我亦對佢呢幾個朋友幾反感...
講真, 個老婆八個幾月, 真係一個唔好彩, 早產就生得
但係佢地居然可以無音訊無返左大陸...

依家都唔係好得好多
佢班fd一個月唔埋就叫我老公返大陸
我話, 家陣唔駛湊仔咩...下下都旨意晒我. 當我係賓賓呀!
佢d朋友仲要覺得我係管住老公
但又唔諗下做人老公同老豆有乜野責任

大宅

Oscar媽媽 寫道:
起初我都唔會理佢..

咁如果俾係知道佢去左夜總會玩,你會無嘢? :-(

複式洋房

[quote]
Oscar媽媽 寫道:
起初我都唔會理佢..

咁如果俾係知道佢去左夜總會玩,你會無

侯爵府

[quote]
Oscar媽媽 寫道:
起初我都唔會理佢..

咁如果俾係知道佢去左夜總會玩,你會無嘢? :-( [/quote]

我朋友都咁講,叫我唔好mind,佢話去跳舞個d女仔係無感情!總知返屋企就得!但我個心會好痛,但無奈接受...

大宅

我覺得男人要玩,要應酬去玩天光都算了,唔應該電話搵唔到人,萬一真係要生咁點算呀?

複式洋房

縱使我同我老公越黎越淡..argument又多..
佢又唔好理我..
但我絕對相信佢唔會去滾或者叫雞..
所以佢點玩..我都唔會過問..
同樣地..我都唔想佢干涉我o既私生活..

侯爵府

美維 寫道:
我覺得男人要玩,要應酬去玩天光都算了,唔應該電話搵唔到人,萬一真係要生咁點算呀?

我30週+,c6咪又係咁!!!
該用戶已被刪除

複式洋房

男人就係咁架啦 ,我老公個時都係咁 ,我有左開始成日出街到 ,我就成日向home ,因為冇錢出街 ,佢就成日去唱k睇戲行街食飯 ,電話成日都聽唔到 ,為左呢d野同佢嘈過好多次 ,講過好多次 ,我覺得你咁仲意去玩 ,做咩要我生 ,個時我好唔開心 ,直到我9個月 ,佢見到我個肚月來月大 ,先至出小左 ,會問下我比唔比佢,我同佢講唔係唔比你出 ,我都就生得架啦 ,又成日搵你唔到 ,咁我生得咁點呀 ,死得啦 ,好啦 ,佢好左2個月 ,到我生左之後個2個星期都ok既 ,點知..................佢難得放假都唔理我同個囡出去左去一個下午 ,佢明知我唔開心 ,唔想佢出佢都唔理 ,就算我send 咩message 比佢都唔回 ,打比佢又唔聽 ,到佢打來聽到我喊佢都冇野架 ,男人 ,咩都係玩完先算架啦 ,好啦 ,玩完返來未死狗囉 ,我冇理佢架 ,我未好直接同佢講 ,我生前你唔理我 ,生後你都係咁 ,,再係咁我會走 架 ,佢問我why ,2個人又係冇人理 ,一個人又係冇 ,咁唔走等咩 ,咁佢未知死囉 ,我好認真架 ,唔係講笑 ,我接受佢唔理我 ,我接受唔到佢唔理個女 ,我問佢 ,你都唔理我地 ,咁早知就唔生啦 ,佢冇講野 ,死晒狗 ,所以話男人就係咁 ,放開d ,唔好諗咁多 ,好好地同講下你既感受 ,唔好攪到自己咁唔開心呀 ,影響bb同你既心情架 ,^^~

大宅

我果時都係咁(但係我同我老公個角色調轉囉 ),因為知道老公實唔會走,實氹得番佢 ,直至而家,先真係知道乜野叫respect囉,2公婆,對一世架麻,唔聽電話,收唔到全都係excuse,你唔識搵個地方收到既?你朋友個個都冇電話既?既然知冇漫遊,唔識一早買定張咭既?只要有心,容必易丫 所以係要自己識諗(往往係女人識得諗過男人)先至有改變,總要不停remind自己咁先可以做個好老公/老婆,盡番做dad,mum既責任..我都學緊架

首頁

尾頁

跳至