自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

Re: 嘩, 徐子淇肥到.....

張相係咪佢來ga, 都吾似佢ga
evamama 寫道:

子爵府

佢成日諗住自己有把長靚髮,連頭都唔set,如果室內就冇問題,但佢地今次係戶外,D 風吹到成個傻婆咁,唔係太好.佢行show既時候仲靚,呢張相佢真係好肥呀!

男爵府

應該係有左啦~~~仲要應該係仔添--個阿媽醜左咁多:tongue:

“男醜女靚”-- 陀住個男時,阿媽會越陀越醜樣;陀住個女的話,阿媽就會越陀越靚--老人家咁講,但又真係好準喔~~

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

複式洋房

又真係肥左好多. 點都好. 祝福她. (比較下佢之前d相, 又真係似有左喎 )

佢真係幾靚嫁. 又後生. 家庭背景良好. 有學識. 其實他們兩個真係幾匹配. 徐媽媽爸爸飲得柸落.

越看越靚.
http://hk.music.yahoo.com/artist/cathytsui/photo?p=2

大宅

就算肥到似隻豬,都有呀李生要丫!

子爵府

如果係我就唔怕肥, 事關日後大把幾會減, 又有時間又有錢, 怕咩人話啊

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

睇怕係真,當年我老豆話我陀BB 咁鬼差,
面色又唔好、皮膚又乾、眼袋又深…..
話我唔食有益既野!又話我媽咪陀BB,
紅粉緋緋,愈陀愈靚!我幾無奈呀!
最後我生左個仔,我媽咪清一色6 個女!

hk_woman68 寫道:

應該係有左啦~~~仲要應該係仔添--個阿媽醜左咁多:tongue:

“男醜女靚”-- 陀住個男時,阿媽會越陀越醜樣;陀住個女的話,阿媽就會越陀越靚--老人家咁講,但又真係好準喔~~

洋房

羨慕死人啦!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

比起做model時真係肥左好多, 不過上鏡係肥d既, 現場睇真人應該OK架, 仲係咁靚女~~~ :-P

有左都唔出奇丫, 有咩所謂喎, 可能怕bb小氣唔認啫.

大宅

我都覺得佢係有左.....因為噚日份報紙, 佢著金色嗰條裙, 成個肚腩突晒出嚟...

男爵府

我都覺得佢係有左
[

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

大宅

小路 寫道:
我覺得佢應該係有左架啦!個肚都現晒出黎!

agree

大宅

agree

大宅

佢真係好肥啊! 照計結婚會以最fit既姿態見人架嘛! 一係佢有左! 我果時都係甘! 唔係有左我實keep到最fit先肯嫁! 佢個頭好亂呢! 甘有$, 應該整靚d嘛! 好似盧淑儀之前甘就好正喇! :wink:

男爵府

甘肥, 一定係有左啦

水晶宮

畀面勳章

ardnas65 寫道:
但係您地有無見到新郎哥個鼻呀...

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

佢個鼻有咩問題?
我唔係好明喎.....

bowling2004 寫道:
[quote]
ardnas65 寫道:
但係您地有無見到新郎哥個鼻呀...
[/quote]

伯爵府

我都覺得佢一定係有左啦,肥左咁多

珍珠宮

真係肥左好多 ar

首頁
12345...7

尾頁

跳至