自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 徐子淇嫁左比恆基我估最酸溜溜既應該係Rosemary阿媽...

大宅

Re: 徐子淇嫁左比恆基我估最酸溜溜既應該係Rosemary阿媽...

pigpig 寫道:
好醜命生成,同人唔同命,同“姐”唔同柄

同意..人比人 比死人..
GLITTER WORDS INTRUCTIONS
» Click inside the textbox then hold Ctrl on your keyboard and press the A key. Next hold Ctrl and press C. On your blog, myspace, personal page, or profile hold Ctrl then press V and add the playboy graphics where you want it to appear on your page.

Results:

男爵府

我好少八卦娛樂新聞添![size=large]阿媽都棒打鴛鴦---徐子淇之前同邊個拍拖俾佢亞媽棒打鴛鴦呀???
shio 寫道:
大家都係十幾歲出黎做model, 兩個阿媽都棒打鴛鴦, 不過人地個女聽話乖乖地讀書釣金龜, 鬼妹唔理呀媽繼續溝仔...
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

伯爵府

洪天明
JAY媽 寫道:
我好少八卦娛樂新聞添![size=large]阿媽都棒打鴛鴦---徐子淇之前同邊個拍拖俾佢亞媽棒打鴛鴦呀??? [quote]
shio 寫道:
大家都係十幾歲出黎做model, 兩個阿媽都棒打鴛鴦, 不過人地個女聽話乖乖地讀書釣金龜, 鬼妹唔理呀媽繼續溝仔...
[/quote]

大宅

Her Masters Degree?
what for?
she's only 24 and marry so soon!!!!

If her family is caring for her... why not suggest her to have her own career first ( i mean professional career, not modeling)...then get married a few years later???

I feel sorry for her having such
" Must marry rich man" parents!

If I have a daughter, I will not allow her to get marry at 24!!!

大宅

好媽媽勳章

洪天明都無嘉誠咁靚仔及有$,子淇識貨,叻女.
米奇BB 寫道:
洪天明[quote]
JAY媽 寫道:
我好少八卦娛樂新聞添![size=large]阿媽都棒打鴛鴦---徐子淇之前同邊個拍拖俾佢亞媽棒打鴛鴦呀??? [quote]
shio 寫道:
[/quote][/quote]
:pint:  :hammer:  :sm:  :wave:  :lalala:  :mrgreen:  :chair:  :fighting1:  :ranting:  :tongue:  :weapon:  :adore:  :giveup:  :sleep:  :party:  :verycold:

大宅

sanlocama 寫道:
[quote]
米奇BB 寫道:
洪天明[quote]
JAY媽 寫道:
shio 寫道:
[/quote][/quote][/quote]

真係識貨!!!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sanlocama 寫道:
[quote]
米奇BB 寫道:
洪天明[quote]
JAY媽 寫道:
shio 寫道:
[/quote][/quote][/quote]

子爵府

畀面勳章

yhi 寫道:
[quote]
pigpig 寫道:
好醜命生成,同人唔同命,同“姐”唔同柄

同意..人比人 比死人..[/quote]

禁止訪問

大宅

shio 寫道:

唔恨得咁多, 徐子淇真係幾乖女&叻女

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大宅

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁我覺得徐子淇靚過 Rosemary 好多喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

me2
esmehouse 寫道:
咁我覺得徐子淇靚過 Rosemary 好多喎

別墅

徐子淇趕住生仔,但 Rosemary 就顧住x仔,真正難為亞媽啦!!

民房

我覺得徐子淇個樣幾有福氣,都有貴格.做寛太不容易架,少d學識好易比人看少
(Dido white Flag) Well I will go down with this ship And I won't put my hands up and surrender There will be no white flag above my door I'm in love and always will be :-)

民房

我覺得徐子淇個樣幾有福氣,都有貴格.做寛太不容易架,少d學識好易比人看少
(Dido white Flag) Well I will go down with this ship And I won't put my hands up and surrender There will be no white flag above my door I'm in love and always will be :-)

子爵府

Rosemary個樣點入豪門呀!冇貴氣,新聞又一蘿蘿
子淇真係聽教聽話,睇得出佢好聽媽咪話,如果唔係,一早就反判咗啦!佢呀媽你估少野架,當日聽呀媽話同天明分開,先有今日呢支歌仔唱咋!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至