跳至

首頁

尾頁

大宅

同bb睇燈飾

我噚晚帶咗比比去睇燈飾,佢好似覺得好新奇,四圍望,我同老公都覺得佢個樣好得意,都影咗幾多相,(技術mama地),你地快d帶你地bb去.bb大個咗,真係八卦好多.

ps.遲d post d 相俾大家睇下!!

禁止訪問

Re: 同bb睇燈飾

大宅

我噚晚揹比比出街,都幾攰,你地都知比比唔.....
不過噚晚都幾好,唔大風,比比仲睇睇下,瞓著咗tim.

禁止訪問

洋房

我同老公23号帶咗亞囡去尖沙咀睇燈飾, 佢好開心, 好好奇咁"R"哂腰嚟睇, 喺海港城樓梯停咗好耐影相, 有D哥哥姐姐見到佢又同人哋玩, 又八掛 ! 不過真係好開心因為係我哋一家三口嘅 first christmas ~

大宅

我地同angi分別0係尼三個星期去左青衣城, 德福, 中環santa's town & 荷李活廣場影聖誕燈飾~ 都係覺得德福多0野影d~

男爵府

我9號晚已經同呀b去了尖沙咀睇燈飾,仲睇埋激光,不過勁多人(自由行),仲搞到成2點先返到屋企!!!

大宅

我25號同阿仔去咗尖沙咀看燈飾, 阿仔隻眼比平時大咗好多呀, 我想他一定得興奮呀, 重要玩到零晨一點喎, 我哋一家三口同埋朋友一齊去影相, 所以這次係最多一家三口的相啦...

子爵府

畀面勳章

我都係25號帶左女女去尖咀睇燈飾呀, 不過我只係行左海運o個邊咋.....女女好開心呀....仲成日唱歌添.....

首頁

尾頁

跳至