烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問上海新大眾永利威嘅大閘蟹好食? 見團購2間都有,唔知幫親邊間好....

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

洋房

上海新大眾嘅大閘蟹千祈唔好買, 搵笨, 唔够秤又唔好食.......好差, 上年團購買咗30隻, 隻隻都唔够秤, 又少膏, 我試過好多間, 呢間真係好差, 有欺騙成份.

複式洋房

團購你自己都預左啦!一分錢一分貨 既產品你就要有心理準備,佢做團購既目的如不能做宣傳效果,或upsell 就只有一個就係賺錢,""$65 可購買:陽澄湖大閘蟹約 5 両重蟹公 (每隻重約4 両 7 至 5 両 2) (原價 $115)""
原價 $115
現賣$65
團購公司10-30% , 我攞中間數 20%
即$52 重要賺到你錢,你諗下佢比咩你囉

d我同事間中訂完都彈多過讚
我幾年黎都係幫襯一間老字號既網上銷售部,蟹靚新鮮,十隻八隻都送貨,有時幾隻都可送,免運費

大宅

引用:團購你自己都預左啦!一分錢一分貨+既產品你

原帖由 kumamama 於 13-09-25 發表
團購你自己都預左啦!一分錢一分貨 既產品你就要有心理準備,佢做團購既目的如不能做宣傳效果,或upsell 就只 ...
團購同上網買分別咪差唔多,其實好多團購都係大牌,唔通想拆自己招牌咩?我都有買過團購亦係門市買過,我覺得差唔多姐

複式洋房

回覆 SUKICHANG1009 的帖子

當然唔係間間都係咁啦!但樓上講緊果間佢有無門口貨先?

洋房

無,上年我攞蟹都係在條冷巷嘅檔位交貨,無實舖。團購我試過好多間,通常都係唔够秤,爭少少OK,但新xx真係離哂譜,我都知一分錢一分貨,但佢地係一分錢半分貨。

洋房

quote]原帖由 kumamama 於 13-09-25 發表
團購你自己都預左啦!一分錢一分貨 既產品你就要有心理準備,佢做團購既目的如不能做宣傳效果,或upsell 就只 ...

SUKICHANG1009 發表於 13-9-25 02:34
團購同上網買分別咪差唔多,其實好多團購都係大牌,唔通想拆自己招牌咩?我都有買過團購亦係門市買過,我覺 ...
我都知一分錢一分貨, 但佢地真係差過其他團購喎!! 我試過不同形式買蟹, 門市都試過好多間, 真係最差係佢地喎!!

複式洋房

回覆 bee505 的帖子

我都聽好多朋友講都係佢好差
D膏好淡唔香無咩味

禁止訪問

回覆:大閘蟹邊間好?

別墅

引用:牧牛湖有品質保證,而家做緊買一送一好正!

原帖由 寶寶劉 於 13-09-27 發表
牧牛湖有品質保證,而家做緊買一送一好正!
邊度有得賣?

男爵府

引用:上海新大眾嘅大閘蟹千祈唔好買,+搵笨,+唔够

原帖由 bee505 於 13-09-24 發表
上海新大眾嘅大閘蟹千祈唔好買, 搵笨, 唔够秤又唔好食.......好差, 上年團購買咗30隻, 隻隻都唔够秤, 又少 ...
你都好得閒隻隻磅喎,

男爵府

引用:回覆+bee505+的帖子我都聽好多朋友講都係佢

原帖由 kumamama 於 13-09-27 發表
回覆 bee505 的帖子

我都聽好多朋友講都係佢好差
但我今年第一次團購買新大x昨日拎左大閘蟹好鮮喎,都算多膏,因呢d時間未有大隻,因我年年都落鋪買,今年試團購。試左都可再訂,不是講到咁差。

男爵府

引用:無,上年我攞蟹都係在條冷巷嘅檔位交貨,無

原帖由 bee505 於 13-09-26 發表
無,上年我攞蟹都係在條冷巷嘅檔位交貨,無實舖。團購我試過好多間,通常都係唔够秤,爭少少OK,但新xx真係 ...
嘩,咁你有無退貨呀?講到差咁遠?你買咁多隻無得送貨咩?自己去買都唔叫鋪頭d人磅比你睇麻

複式洋房

呢隻季初食既,算唔錯嗎???

男爵府

回覆:大閘蟹邊間好

舊年有買肥仔號團購,好得,我有要求佢再磅俾我睇,係團購提到嘅磅數內,但今年唔見佢出團購,不過應該都會去買嚟食
永利威前年同舊年都有團購過黃油蟹同大閘蟹,但舊年質素差,今年唔會再訂!

禁止訪問

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+寶寶劉+於+13-09-27+發表牧牛

別墅

引用:Quote:原帖由+wanB+於+13-09-27+發表邊度有

原帖由 寶寶劉 於 13-09-29 發表
上環
都近我喎,有無舖頭名,等我去買黎試下

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+寶寶劉+於+13-09-29+發表上環

首頁

尾頁

跳至