跳至

首頁

尾頁

別墅

邊到有又好味又靚的蛋糕店?

邊到有又好味又靚的蛋糕店?(徐左美心及聖安娜)
高宏bb在2005年12月30日出世

民房

Re: 邊到有又好味又靚的蛋糕店?

元朗安寧路金萍果餅店蛋糕好好味架,由其是MANGO味個款係最好好味,你可以嘗試吓啦!
NATHAN 寫道:

別墅

hi,

cake shop 附近有d咩架?我都想試呀

被騙的媽媽 寫道:
元朗安寧路金萍果餅店蛋糕好好味架,由其是MANGO味個款係最好好味,你可以嘗試吓啦![quote]
NATHAN 寫道:
[/quote]
小朋友是可愛的!

民房

附近好似有間牙科醫生劉明輝,cake shop 隔離係佩鑰匙既鋪頭.你去找找啦!
hkaman 寫道:
hi,

cake shop 附近有d咩架?我都想試呀

[quote]
被騙的媽媽 寫道:
元朗安寧路金萍果餅店蛋糕好好味架,由其是MANGO味個款係最好好味,你可以嘗試吓啦![quote]
NATHAN 寫道:
[/quote][/quote]

大宅

YES

金蘋果, 老字號, 又好食又唔貴, mango cake 真係好味 -- 夏天mango "當造"仲正

大宅

金蘋果的拿破崙旦糕餅底都好食...

大宅

好多卡[如xx小學家長會卡]都有八折...勁抵

伯爵府

被騙的媽媽 寫道:
NATHAN 寫道:
[/quote]

請問安寧路幾多號呢 ?

公爵府

畀面勳章

金蘋果真係好耐歷史, 大約係擊壤路安寧路交界

NATHAN想買蛋糕同個仔慶祝生日??

別墅

noodles9112002 寫道:
金蘋果真係好耐歷史, 大約係擊壤路安寧路交界

NATHAN想買蛋糕同個仔慶祝生日??

係喎你真係心水清, 我訂左個2磅啦, 到時試吓好唔好食先!
高宏bb在2005年12月30日出世

水晶宮

畀面勳章

金桃麵包~~~安寧路59號D舖~~~~近大橋街市,花檔對面,又近珈琳幼稚園!
芝士蛋糕好味!依家食緊~~藍莓芝士,正!一陣食埋件意大利芝士!
我大女生曰(25/12)細女(10/12)開生日會都係果度買cake!可以要求多多,例如:多生果、少奶油......款式比蘋果新少少!當然蘋果老字號,都好味架!

首頁

尾頁

跳至