美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

Book左今個星期6整,好期待呀!!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

唔知痛唔痛呢

男爵府

回覆:飄眉、柔下眼線同粗上眼線~~~

請問你book 左邊位?

翡翠宮

Book左上次幫我整個位,不過,今次我book佢上門幫我整~~~

翡翠宮

引用:唔知痛唔痛呢

原帖由 falalala 於 13-09-04 發表
唔知痛唔痛呢
之前整幾次都好痛,但今次飄眉就唔痛,眼線就唔舒服同少少痛,我話佢手勢好,但個師傅話係佢隻止痛水好姐~~~

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

小manman 發表於 13-9-4 17:47
之前整幾次都好痛,但今次飄眉就唔痛,眼線就唔舒服同少少痛,我話佢手勢好,但個師傅話係佢隻止痛水好姐~ ...
最緊要整左出黎效果好

翡翠宮

引用:Quote:小manman+發表於+13-9-4+17:47+之前

原帖由 falalala 於 13-09-04 發表
最緊要整左出黎效果好
Yes,無錯,所以我好期待,因為上年無去幫親開個間,貪方便去左另一間近自己屋企,結果個師傅整得唔好,上次呢個師傅一睇已經話好難執,仲難過重新整,佢話會盡執,不過甩焦後都仲差少少,今次我柔下眼線個師傅順便幫我再執,希望今次個師傅可以幫我搞番掂喇!!

子爵府

引用:Quote:原帖由+falalala+於+13-09-04+發表唔

原帖由 小manman 於 13-09-04 發表
之前整幾次都好痛,但今次飄眉就唔痛,眼線就唔舒服同少少痛,我話佢手勢好,但個師傅話係佢隻止痛水好姐~ ...
麻藥質素真係好緊要

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+小manman+於+13-09-04+發表之

原帖由 ming0314 於 13-09-04 發表
麻藥質素真係好緊要
所以我再搵都會搵番呢個師傅,又快手又唔痛~~~

大宅

幾錢啊飄眉,我有search 開飄眉。你以前好似整過啦。

翡翠宮

引用:幾錢啊飄眉,我有search+開飄眉。你以前好

原帖由 hokafish 於 13-09-04 發表
幾錢啊飄眉,我有search 開飄眉。你以前好似整過啦。
係呀,我整過幾次喇,呢個師傅收$1200~~~

大宅

回覆:小manman 的帖子

咁點解你咁快又整既, 補色嗎? 做完要變蠟筆小新幾耐架?

可以pm比佢既資料我嗎?Thx

大宅

引用:Book左上次幫我整個位,不過,今次我book佢

原帖由 小manman 於 13-09-04 發表
Book左上次幫我整個位,不過,今次我book佢上門幫我整~~~
想請問下如果整上眼線要整幾耐呀?可否PM我個師傅嘅資料呀!Thx a lot!!

翡翠宮

引用:咁點解你咁快又整既,+補色嗎?+做完要變蠟

原帖由 hokafish 於 13-09-04 發表
咁點解你咁快又整既, 補色嗎? 做完要變蠟筆小新幾耐架?

可以pm比佢既資料我嗎?Thx
我今次想埋下眼線,順便補色~~~

男爵府

回覆:小manman 的帖子

我想做下眼線好耐,不過唔敢!好其待你完成嘅效果

翡翠宮

引用:我想做下眼線好耐,不過唔敢!好其待你完成

原帖由 orange_yyk 於 13-09-05 發表
其實我好耐之前整過一次,但慢慢淡色左我就無理佢,我係見呢個師傅手勢好,又快手又唔痛,先再整番,同埋呢個師傅收費真係唔貴囉,我覺得佢價錢好合理,仲要肯上門整,對於我湊住bb的貪靚c9黎講真係好方便~~~

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+小manman+於+13-09-04+發表Bo

原帖由 CCEDBaby 於 13-09-04 發表
想請問下如果整上眼線要整幾耐呀?可否PM我個師傅嘅資料呀!Thx a lot!!

...
佢咁快手,應該可能半個鐘都搞掂,不過,其實都要睇你合唔合作,同忍唔忍得痛,因為雖然話唔痛,但我只係同之前做過幾次采痛的比較,就相對痛楚減少好多,但整眼線真係要好忍得,因為當會整的時候,係會好唔舒服,會流眼水,同埋對眼要好定,千萬唔可以整緊的時間打開眼睛,否則後患無窮,如果你唔定定地,又或者好唔忍得,個師傅變左整少少就要停手,比時間你休息下,咁就會變相時間拖長左,我整緊的時間好忍得架,因為我不停咁同自己講「最緊要靚,為左靚靚要忍呀,好快就搞掂架喇」,講真,我情願快快手搞掂佢,好過拖長時間黎做~~~

翡翠宮

引用:我想做下眼線好耐,不過唔敢!好其待你完成

原帖由 orange_yyk 於 13-09-05 發表
其實唔多人會做下眼線,同埋都好多師傅唔肯整,事關我次次提出呢個要求,d師傅都會極力勸我唔好整,次次的理由都話依架唔興,驚我整左會後悔,今次個師傅本來都唔肯幫我整架,係我要求左佢好耐,同埋我眉同上眼線都要補色,咁佢咪肯幫我整囉!!

禁止訪問

翡翠宮

引用:好似好痛咁.....同埋我都係鐘意自然啲

原帖由 cosmo.vivian 於 13-09-05 發表
好似好痛咁.....同埋我都係鐘意自然啲
我貪靚呀嘛!!

首頁

尾頁

跳至