美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 請問潤唇膏, 邊只好呀 ??

Kielh's , biotherm, seba med, amway

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

搽左咁多年,間中試下其他牌子, 但用來用去都係曼秀雷敦最好,持久滋潤,$20唔駛有交易。
另外,vaseline都好好,不過帶出街唔方便,咀爆紅了搽1-2日就好番。

伯爵府

去街用 Kielh's...

係 ok 用 凡土林....

最近買左支 QV 潤唇膏,試過1次, 都幾潤

洋房

凡士林very good

複式洋房

Sebamed

大宅

Lush is good ar.

子爵府

fresh

大宅

Absolutely agree, Elisabeth Arden 8hr cream 係 Model 界至愛, 我會臨訓前厚厚咁搽(當咀mask), 或者 放枝Elisabeth Arden SPF 15 顯效潤澤唇膏 係 bag 日頭用, 超正

Pretty2036 寫道:
Elisabeth Arden 8hr cream 都可搽爆擦咀and其地部位,臨訓前厚厚咁搽(當咀mask),第2日好滋潤..Sasa有,佰零蚊支..有排用~~

別墅

I've been using Loccitane's honey lipbalm.. it's quite ok..
Elizabeth arden's eight hours' cream is good too, but the smell's not that good..

子爵府

Forever既潤唇膏都好正,除搽咀外,亦有時搽損手腳都可以用它的!!一物兩用的,不過最好袋兩支啦....嘻嘻....

民房

Nivea - Lip care repair - now on sale in Manning, only $17.6. Good quality and good choice at such a low price.

男爵府

所用過覺得好用,滋閏既潤唇膏如下:
dhc橄欖潤唇膏.好好用,但貴左d同埋好快用完.
理的維他命e.維他命e+蘆薈.好好用.又平.
lovemore 葡萄籽糖芯修護潤唇膏.好好用.
以上幾隻都唔會搽完好似有層蠟係嘴唇既感覺.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

曼秀雷敦薄荷膏

大宅

forever

子爵府

育兒性格勳章

agree, vaseline花士令 , 滋潤雙唇 又平又好用, top model 都係用佢地護唇
kindness 寫道:
凡士林very good

伯爵府

dhc橄欖潤唇膏.
理的維他命e/維他命e+蘆薈.
vaseline花士令
foever

這4隻都好好用.

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

凡士林 and 曼秀雷敦薄荷膏,邊隻掂小朋友(8歲)搽好d呀? ?-(
出街時,搽咩牌子潤唇膏多d呀?請介紹一下~~~
我個女口唇爆裂,已1星期多 :-( :-(
thx

大宅

想問問forever 潤唇膏那裡買到呀 ?

幾錢呢 ?

thanks !

複式洋房

凡士林 好,我個女嘴唇爆擦都係用佢,非常有效。

ru_663th 寫道:
凡士林 and 曼秀雷敦薄荷膏,邊隻掂小朋友(8歲)搽好d呀? ?-(
出街時,搽咩牌子潤唇膏多d呀?請介紹一下~~~
我個女口唇爆裂,已1星期多 :-( :-(
thx

珊瑚宮

好媽媽勳章

forever

首頁

尾頁

跳至