自由報料

跳至

首頁
34567...8

尾頁

子爵府

留位, 買左既人, 可否分享下用幾耐work和會唔會有脫皮?
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

大宅

我又買嚟試試先

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:Quote:mercurycc+發表於+13-9-9+08:07+除左

原帖由 shine1981 於 13-09-09 發表
我激光彩光都做過,剛做完效果係幾好,但幾個月後又重現
我都知真係會一世跟住,諗住去香港去斑中心試吓,即是可以唔知諗

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

呢隻牌子好耐啦....不過美白可能是新產品.....買來試下先

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

annlee 發表於 13-9-10 17:12
我都知真係會一世跟住,諗住去香港去斑中心試吓,即是可以唔知諗

...

我都有諗住去香港去斑中心試吓....唔知work唔work???

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:Quote:annlee+發表於+13-9-10+17:12+我都知

原帖由 seasonbaby 於 13-09-10 發表
我都有諗住去香港去斑中心試吓....唔知work唔work???
見到JM話做完點保護都出返咁我唔諗啦,去買呢盒試

男爵府

回覆:SARIDON 的帖子

I bought this one, $138 in 药房

SARIDON  咁平?邊區呀?  發表於 13-9-11 14:02

男爵府

引用:介紹你一樣野,竟然係個男同事介紹俾我(真

原帖由 Charlotte_mom 於 13-09-07 發表
介紹你一樣野,竟然係個男同事介紹俾我(真令人尷尬)。屈人寺買(不是專櫃,普通貨架)。百幾蚊一 ...
我手臂上年開始出左好多,煩死

珍珠宮

環保接龍勳章

翡翠宮

係咪只啱雀斑?其他斑得唔得?

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cindyleung0728 發表於 13-9-10 10:19
回覆 Manman1010 的帖子

我見原來屋企樓下都有,總之唔駛周圍搵啦 ^^
請問 邊度有呀???tks

crystal媽咪  watson's  發表於 13-9-11 21:32

男爵府

回覆:seasonbaby 的帖子

我大肚時防紋都係用呢個牌子。平價野來嘅,美國買得幾十蚊。去斑未見過,都要買來試下

侯爵府

醒目開學勳章

yenho 發表於 13-9-10 17:01
留位, 買左既人, 可否分享下用幾耐work和會唔會有脫皮?

我都買左, 但係藍色盒既, 屈記職員話呢隻係防敏感喎, 所以叫我買呢隻.
今朝第一次用, 渣完番工, 9點頭去廁所見到塊面某些部位(講緊有渣部份既某些部位)有D 一粒粒野咁(唔識形容, 好似人地好大汗, 用廁紙抹完留低左一粒粒廁紙咁). 放工沖完涼照鏡, 覺得係淺色左少少. 但唔打完夜晚渣, 只PLAN 日頭渣.

我買呢盒都無SOAP的. $158 SUN 買滿$138 三樣野,有罐細三花午餐肉送.

我剛睇完個盒, 寫住FOR 乾性皮膚(其實我D皮膚又唔係好乾, 只係我怕將會秋冬天, 所以買呢隻應該適合D), 滋潤配方. 白滑加強版.

伯爵府

環保接龍勳章

回覆:想問點樣先可以去斑==!!

我都要買黎對付下d斑先得。 我差不多用完全set換膚去斑,效果係有,不過用呢set野講明唔好接觸紫外光,但邊有可能吖,結果某d位又出番

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

質地係冷霜狀, 好難查得混, 一粒粒, 有無jm 賜教點樣查得好?? 唔係好鐘意質地

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

係唔係有埋防曬架 洗面時係唔係用普通洗面 gel 就 ok 定要用落妝嘢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

回覆:connielamyee 的帖子

別墅

大宅

引用:質地係冷霜狀,+好難查得混,+一粒粒,+有無jm

原帖由 connielamyee 於 13-09-11 發表
質地係冷霜狀, 好難查得混, 一粒粒, 有無jm 賜教點樣查得好?? 唔係好鐘意質地 ...
屈記職員幫我問過代理商,打圈搽會吸收得快啲質地唔會再一粒粒。其實我都唔太like呢個質地。

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

envylam 發表於 13-9-11 13:17
屈記職員幫我問過代理商,打圈搽會吸收得快啲質地唔會再一粒粒。其實我都唔太like呢個質地。

...

請問"那唔那" 泣唔泣"呢??

首頁
34567...8

尾頁

跳至