齊齊著數

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

銅鑼灣世貿分店重開,vip會員有多些discount, 我今日去過,好多牌子都有七五折,好抵啊,至到九月八號㗎!有須要就PM我啦!

大宅

回覆:kikilovelala 的帖子

Can u pm me the VIP? Many thanks ar!!

大宅

引用:Can+u+pm+me+the+VIP?+Many+thanks+ar!! +

原帖由 carllob 於 13-09-07 發表
Can u pm me the VIP? Many thanks ar!!
Done. Pls check PM

大宅

回覆:Twist VIP 須要就PM 我啦

可唔可以pm我,thank you.

大宅

引用:可唔可以pm我,thank+you.

原帖由 mrskidult 於 13-09-07 發表
可唔可以pm我,thank you.
Okay

大宅

Today buy jor a Burberry wallet to my mum from CWB shop, Vip hv 25% off, very good

禁止訪問

男爵府

May i have twist vip? Thanks

大宅

引用:May+i+have+twist+vip?+Thanks

原帖由 chingwachai 於 13-09-08 發表
May i have twist vip? Thanks
PM u already

大宅

pls pm, many thx

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我想你pm vip no比我,麻煩哂

複式洋房

Pls pm me... Tks

複式洋房

可以Pm比我嗎?thx

子爵府

畀面勳章

pm me pls thx

大宅

Pm me pls

大宅

Ok. Pls check PM

侯爵府

Can pm me ? thanks

禁止訪問

引用:銅鑼灣世貿分店重開,vip會員有多些discoun

大宅

引用:銅鑼灣世貿分店重開,vip會員有多些discoun

原帖由 kikilovelala 於 13-09-07 發表
銅鑼灣世貿分店重開,vip會員有多些discount, 我今日去過,好多牌子都有七五折,好抵啊,至到九月八號㗎! ...
Can u pm me?thx!!

別墅

Pm pls

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊