自由報料

跳至

首頁

尾頁

民房

想問米!(有無人知?)

好miss my mother~ :-(
但人都死左6年,仲問唔問到?有無人知?
如果係去邊到問?謝謝∼
即使他已愛我多久 仍會高飛遠走
pinkpig 該用戶已被刪除

Re: 想問米!(有無人知?)

民房

pinkpig 寫道:
我之前都好想問我爸爸o家, 不過最後都係冇去, 因為我驚係假, 如果係真既話又驚令我爸爸更加掛o住我而唔走..... :-(
不如你都唔好去問o拉, 我都知好掛o住, 不過冇辦法
o拉.............. :cry:
唉....但真係想問吓呀......
:-( :-(
有無人知

男爵府

畀面勳章

以前有bk媽咪post過大埔有個雲e(唔識打呢個字 )幾好,有d媽咪上過去都話幾好。我想去但最後都冇去到,如果你要我試下搵番個地址俾你啦。

大宅

有「營」勳章 好媽媽勳章

我媽咪上次去東莞問過~都幾靈呀~~有好多野唔知既佢都知呀~~~連我生左個女佢未抱過佢都講得出~又話本來有3個仔女,但係就養左兩個~(本來我有個細佬,但係3個月就小產左,呢件事根本就冇人知咁滯~),仲有問過阿痳都好靈呀~~真係準到我都有d懷疑~~
佢又唔係呃錢架啵~~因為我媽咪朝早要5點去到佢果度排隊~果個問米婆一日只做十零個~收錢果度係隨意架.封返利是比佢就冇問題~幾多錢都冇問題~我媽咪只係封左幾十蚊比佢.

不過我唔知佢地址同埋點聯絡~我媽咪都唔係香港,問唔到佢~

男爵府

toto8

我都想知, 請問可唔可以 pm 埋電話地址比我, 我想問埋知唔知幾錢呀? 唔該晒.

其實我以前都陪人去問過米 2 次, 但係都係假, 我想問呢個雲 e 有幾真?

thanks.

[/url]

民房

toto8 寫道:
以前有bk媽咪post過大埔有個雲e(唔識打呢個字 )幾好,有d媽咪上過去都話幾好。我想去但最後都冇去到,如果你要我試下搵番個地址俾你啦。

toto8 ,
我想知呀,可pm me嗎?thanks!

民房

mi1660,
如果知道可以話我聽嗎?

民房

toto8

我都想知, 請問可唔可以 pm 埋電話地址比我, 我想問埋知唔知幾錢呀? 唔該晒.

複式洋房

Hi, toto8

我都想知,請問可唔可以pm地址, 電話, 同埋收費大約幾多呀?唔該晒!

複式洋房

Hi, Toto8
仲未收到你個pm?

大宅

i've been there , actually..i cannot prove its T/F. she non stop said..takecare yr mother. and why ask me come here..............
but i cried. :-(

toto8 寫道:
我只講事實

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

錢錢money 寫道:
好miss my mother~ :-(
但人都死左6年,仲問唔問到?有無人知?
如果係去邊到問?謝謝∼

我媽咪以前陪個朋友去問米,係位走左好耐的先人,請左一陣都請唔到先人上來,個師傅就話先人已經再投胎了。但有沒收錢就唔記得了。
大埔雲姨我去問過,我同亞媽去找我老豆,我信佢七、八成到啦。

大宅

0060:
是否您有大埔雲姨的contact? 請pm給我, tks.!
joanmichael
該用戶已被刪除

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

雲姨係大埔懷義街15-17號3樓17室聯合x光化驗所樓上...直上樓梯望住不銹鋼鐵閘門個間就係..

雲姨早前話過年會返加拿大...

複式洋房

THANK YOU

男爵府

畀面勳章

各位,真係唔好意思,而家先見番呢個post,所以一路都唔知有人想要雲姨個地址添。

唔該晒mrs.so,雲姨就係呢個地址喇,我有佢個電話,不過要返屋企先知(而家係公司),你地如果搵唔到個度可以打去問下。舊年過年雲姨都好似返左加拿大,可能新正頭都冇人問呢d野啦。

民房

[size=small]THANK YOUmrs.so & toto8 ~

toto8 :
可PM埋個電話比我嗎?THANKS!

民房

mrs.so 寫道:
雲姨係大埔懷義街15-17號3樓17室聯合x光化驗所樓上...直上樓梯望住不銹鋼鐵閘門個間就係..

雲姨早前話過年會返加拿大...
mrs.so
唔好意思呀 我想問你知唔知雲姨收幾$

首頁

尾頁

跳至