自由講場

跳至

首頁
23456...15

尾頁

大宅

引用:我可以一個人行街,+一個人買野,+一個人出街

原帖由 blueski 於 13-09-09 發表
我可以一個人行街, 一個人買野, 一個人出街食野, 但未試過一個人去睇戲, 但我會去試試

事源係, 自 ...
我通常一個人。又唔使討論劇情,又唔使傾計,點解一定要有人陪至入戲院?我反而好享受自己體戲!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

以前好鍾意睇的冷門電影
結婚前周不時一個人去睇
國際電影節試過一日跑幾場架
依家反而無興致好少入戲院
最近果次係同c6睇怪獸大學

男爵府

回覆:一個人去睇戲, 你會嗎?

會呀。昨天先至一條友睇狂舞派

侯爵府

引用:我可以一個人行街,+一個人買野,+一個人出街

我可以一個人行街, 一個人買野, 一個人出街食野, 但未試過一個人去睇戲, 但我會去試試

事源係, 自 ...
我得架,本來我睇戲都唔講野,同自己睇一樣^^ 仲會一個去游水,去唱歌,去揼骨

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:一個人去睇戲, 你會嗎

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

原來咁多人都鍾意一個人去睇戲.....
我有一個親戚, 佢可以一個人去海洋公園, 一個人去睇演唱會, 一個人去外國旅行, 佢都係好獨立的女仔

伯爵府

畀面勳章

試過一次,去睇哈利波特結局篇!

大宅

會呀!試過全院得自己一個

翡翠宮

減齡達人勳章

冇拖拍時我成日都會自己睇戲,冇乜野丫,仲好flexible添

伯爵府

未試過呀!有時間我都想。
我都係ftm,細女十月中會開始返全日N班,到時會多番好多自己嘅時間,到時終於可以做番啲自己想做嘅嘢喇!

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

後生成日會一個人去睇早場,果時電影節有好多文藝片(紅、白、藍 ~~ 三部曲),唔係咁多人啱睇,仲要晨咁早。所以多數都自己一個去睇。

最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

引用:原來咁多人都鍾意一個人去睇戲.....我有一

原來咁多人都鍾意一個人去睇戲.....
我有一個親戚, 佢可以一個人去海洋公園, 一個人去睇演唱會, 一個 ...
我個男仔 fd 都鍾意一個人去旅行,因為成日可以同唔同人吹水 (當然係因為有時會有靚女啦!)

最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

大宅

未試過 不過黎緊都會。因為個fd比左張換領券我。冇理由唔去睇架

伯爵府

大宅

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

未試過

水晶宮

熱血金章

九成自己睇的

洋房

renric 發表於 13-9-9 21:33
我試過一個人去睇恐懼鬥室

I would never watch it without others' company, let alone saying watching it in theater on my own...you are a really brave women
    I love little pigs

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

blueski 發表於 13-9-9 22:35
我有一個親戚, 佢可以一個人去海洋公園, 一個人去睇演唱會, 一個人去外國旅行, 佢都係好獨立的女仔 ...

我都係.

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

未試過

首頁
23456...15

尾頁

跳至