跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 超聲波+結構超聲波...仔定女...係咪100%準?

只有抽羊水&抽"YOUNG" 毛係100%準.
不過超聲波+結構超聲波準確度已經很高.

我有個FD, 佢5 & 7 個月都照到你女仔, 點知出來先知係個男仔!

民房

Re: 超聲波+結構超聲波...仔定女...係咪100%準?

我照4D USG, 初期照到BB是仔仔, 最近又說照不淸楚.
so bad !! :tongue:

大宅

applepig 寫道:
我照4D USG, 初期照到BB是仔仔, 最近又說照不淸楚.
so bad !! :tongue:

下?!
你唔係0701媽咪下話?

民房

我問個幾個醫生話bb係女,d人話我陀得靓應該係女,又話我陀得低都應該係女,但最近發覺個肚好似好尖咁,所以都唔知係仔定女,算啦,bb都就出世咯,仔定女都係你嘅寶貝。 :-P

別墅

carrie_1102 寫道:
gwengwen

我路過架~不過都想同你分享下..我駝住bb果陣只係廿幾週照過一次結構性超聲波...個醫生話係女...我駝咁耐都當佢係女架...(我老公好開心..因為佢like女多d..我自己like仔多d)...之後出親街,去到邊...見到d阿姑呀,街市個阿嬸呀,d sales呀...總之10個人10個都話我駝既係仔...都搞到我半信半疑架..不過我都係信醫生多d...咩肚尖肚圓呀...咩肚臍突呀..我都唔理,我照買d女仔衫...當佢係女架喇~哈~結果生出黎咪係女仔黎既~

依家我個b出左世...有人話佢個樣似男仔喎..又話我下一胎一定係男仔tim-.-"....但係男仔定女仔...都唔係我地d媽咪決定既~係睇daddy架嘛~所以我聽完就算~

carrie_1102,

Thanks! 但講真我又真係唔知bb係仔同係女有咩分別囉(個肚同個樣)...我個肚臍都突突地...乜關樹既咩? 我以為係個肚皮拉到咁闊...咁個肚臍自然會突突地出黎咋bor....

因為之前醫生照呢...佢話有個少少好似"Y"字形既, 就係囡囡喎, 咁我就一路都諗住係囡囡嫁喇....講真我同我老公, 仔女都冇所謂, 因為都係我地既bb一樣咁錫佢, 但係, 我平時會同個佢講野時唔叫bb...叫囡囡...咁如果真係仔..我諗bb會嬲死我

首頁

尾頁

跳至