跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 1103 媽媽會-Part 16

cherrylung,

係喎, 可以用湯底煲粥, 唔該晒!
Kelly細個同Ruby好似樣, 肥肥地好可愛!

男爵府

[size=medium]CherryChung

個樣基本都係差唔多,但以前肥嘟嘟,Cute好多呢~~ 唉!自從佢一番學,本來已經小黑o既黑眼圈,放大咗幾倍,肥嘟嘟o既身形變番 do re me fa so, 棚排骨可以彈得琴添

[size=medium]mandymfl

You're wellcome la~~

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hihi just to say hi
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

sandylam
唔記得講,上星期午飯,見到湋圖及婆婆.
妳媽咪有無提起呢?
湋圖高了好多哦.

男爵府

cherrylung,
聽你咁講, long long應該係未清, 佢成日打哈次, 好大機會係鼻敏感呢! 佢塊面越黎越尖, 成個女仔咁呀!

雪藏海底椰又ok唔ok呢? 上次我煲過, 食又唔係好味, 都唔知有無效, 又個心盈住係雪藏, 好似無新鮮咁有益咁...

男爵府

cherrychung 寫道:
cherrylung,

Kelly以前同現在個樣都係差不多冇嘜點變,係你個心變左咋!

haha........ cherrylung都同我一樣, 有ddddd偏心既!

男爵府

[size=medium]cherrylung
Kelly細個好得意呀, 肥do do, 好可愛, 但我就覺得佢個樣冇咩變喎, 只係依家瘦左, 同埋多左個黑眼圈囉, 我同cherrychung一樣, 都係覺得你個心偏左d

男爵府

VVbaby 寫道:
[size=medium]littlepigpig
Cherry d相好靚呀, 有幾張我覺得幾sexy呀!

佢post出黎個d, 有d我都無要, 不過唔明點解佢會選擇呢幾張. sexy? 係咪美人魚呀? 之前我係magicxxxxx影, 直情一個大露背tim呀!

我鐘意仙女既造型, 比較純d, 有2張無post出黎, 係long long著住西裝, 家姐著婚紗, long long強吻家姐, 好好笑.

男爵府

[size=medium]Littlepigpig
post出黎睇下啦!

男爵府

冰極,

見到你上黎真開心, 忙嗎?
我收到啦, 多謝晒你!

大宅

野兔,
有呀, 婆婆有講呀,我問婆婆個小朋友對眼係未好大, 婆婆都話係呢!

冰極,
你除夕係未去左disneyland?我老公話係atv見到俊曦喎!

cherrylung,
Kelly同Ruby都好似樣, 突別係對眼呀!!

CKBBQ,
我都去左2次,但掉公仔多, 有幾樣都岩我地小朋友玩, 如果玩晒, 都好底架, 但因湋圖唔敢玩, 只係不停叫我老公去玩比佢睇, 好彩我老公鍾意玩機動遊戲.

男爵府

睇黎嘉年華都幾好玩, 搵日同盈盈去玩都好, 我諗佢一定好開心!

男爵府

海底椰我都係去Jusco買,都係急凍,冇問題呢

以前我o係上水街巿買到新鮮海底椰,但而家TKO街巿冇得賣,所以我都係買雪藏呢~~! 煲落都係差唔多 今日我都會煲呢款湯

哈哈~~唔上studio123都唔知long long 係叫做Helix添呢
Cherry影得好有少女味,睇相先覺得原來佢兩姐弟都好似樣呢

[size=medium]Dear MSN友好

因為我屋企部電腦底板差唔多到期,所以成日自動shut down,我老公初初以為部機中毒,所以重裝過部電腦,仲剷鬼埋個MSN :-( :-( ,而家發現係底板出現問題,有待更換,所以都費鬼事再裝個MSN囉 等攪番好部機先再裝番個MSN

[size=medium]sandylam

哈哈~~其實Kelly同Ruby都似樣,不過Ruby就少咗個黑眼圈同埋個鼻高番d,面細番d,Kelly就好似放大鏡咁,樣樣放大咗D,不過佢細個時因為肥嘟嘟,所以都好多人讚佢cute

男爵府

VVbaby 寫道:
[size=medium]Littlepigpig
post出黎睇下啦!

eeeeee, 唔好la, 影到阿long long好喉禽, 我怕嚇親11月d小朋友呀! 以後無女仔so佢咪死! haha........

男爵府

cherrylung 寫道:

海底椰我都係去Jusco買,都係急凍,冇問題呢

以前我o係上水街巿買到新鮮海底椰,但而家TKO街巿冇得賣,所以我都係買雪藏呢~~! 煲落都係差唔多 今日我都會煲呢款湯

哈哈~~唔上studio123都唔知long long 係叫做Helix添呢
Cherry影得好有少女味,睇相先覺得原來佢兩姐弟都好似樣呢

[size=medium]Dear MSN友好

因為我屋企部電腦底板差唔多到期,所以成日自動shut down,我老公初初以為部機中毒,所以重裝過部電腦,仲剷鬼埋個MSN :-( :-( ,而家發現係底板出現問題,有待更換,所以都費鬼事再裝個MSN囉 等攪番好部機先再裝番個MSN

[size=medium]sandylam

哈哈~~其實Kelly同Ruby都似樣,不過Ruby就少咗個黑眼圈同埋個鼻高番d,面細番d,Kelly就好似放大鏡咁,樣樣放大咗D,不過佢細個時因為肥嘟嘟,所以都好多人讚佢cute

hehe.. 係呀, 佢係叫helix呀, 以前我都係咁叫佢, 不過發覺幾難發音, 所以無叫, 只係叫細佬, or 細細. (家姐叫"阿大"), 其實我無叫過佢long long! hehe...

我都好耐無msn 攞, 因為公司無, 返到屋企又無時間, 初初裝既時間, 直情唔願訓, 攪到點幾2點先訓, 比老公下旨, 唔比玩! woo......

尋晚比工人激死, 煲紅蘿蔔湯只係落左1條瘦猛猛既紅蘿蔔, 西施骨, 落左d 放左好耐既栗子 (上次買左栗子返屋企,先發覺買左既紅蘿蔔同埋粟米唔見左, 都唔知係人地比漏左我, 定係我行行下趺左), 南北杏, 但無落密早, 無落果皮, 反而比左幾片薑, 真係唔明, 佢煲左咁多年湯都可以唔識. 我講左n咁多次, 煲番茄紅蘿蔔先係落薑, 呢d係老火湯, 中式既湯, 係落果皮, 真係完全唔記住! 又超級salty!

複式洋房

Littlepigpig & cherrylung,
我都係買急凍果的海底椰,珈瑋飲左2晚你地所講的合掌瓜海底椰湯,琴日已經好返好多,晚黑仲無咳到醒,一覺瞓到到依家仲未起身,晏的可以返學lu!hehehehe~~

男爵府

cathy,
物原來合掌瓜海底椰湯都有益架? 等我都試下先, 前日煲完合掌瓜, 又係比工人激死, 倒左d湯料, 攪到我無得食瓜, woo........

大宅

其實我早兩日都知道開左新板,不過由星期六開始我就日日頭痛,中醫西醫都睇左,又唔係感冒,西醫話我係壓力性頭痛,真係辛苦到暈,剛剛食左d止痛藥先有心機留言.
sandy
你睇個幅相就係買左之後唯一一次踩(仲要係屋企),之後都無帶佢落街玩,你地千其唔好比佢呃到,佢邊識踩呀!

littlepigpig
我都覺得你個囡d相好靚,呢間studio ok 嗎?有無搵你笨?我都想帶童童去影呀!

vvbaby
我book hotel時有話比佢知我小朋友生日,但佢都無比任何野我喎!
希希豬好勁,樣樣野都夠膽玩,童童好細膽,少少野都話驚,其實之前Gold coast都有吹氣滑梯,我家姐帶佢去試下,佢居然只係攬住支柱,郁都唔郁,好彩無比錢入場炸!

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sandylam

哈哈~ 你老公一定認錯啦,我冇去到,我只去左NEW TOWN咋

[quote]
sandylam 寫道:

冰極,
你除夕係未去左disneyland?我老公話係atv見到俊曦喎!

俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

複式洋房

Littlepigpig,
hahaha~~我估唔係的合掌瓜有益,係d海底椰掂jek!不過合掌瓜係真氣的,無話熱同涼,所以咳時飲都問題不大。原先諗住煲西洋菜加羅漢果,不過婆婆話西洋菜涼所以無煲,等珈瑋好返晒先煲比佢飲潤下肺,wakakakaka~~

冰極,
我有的掛住你添!最近太忙,上黎bk的時間都唔多,無時間打比你傾下計添!sorry!

szeszebetty,
頭痛左幾日咁多?會唔會有頭風呀?小心身體~~我都成日頭痛,有d中醫同朋友教我用"保心安油"摔下後尾枕近頸中間條根同ear仔後面果個淋巴位,有效的。

首頁

尾頁

跳至