跳至

首頁
23456...14

尾頁

子爵府

Re: 就快3月喇.....5歲生日.....點搞呀 ..??

Zhu Hoi = 珠海
Wun Chun = ???

大宅

Re: 就快3月喇.....5歲生日.....點搞呀 ..??

其實係咪珠海+溫泉 ?-(

Cyrusmum 寫道:
Zhu Hoi = 珠海
Wun Chun = ???

大宅

Jacqueline,

你email 俾我條link好掂,一撘就通 我揀A
嗱嗱嗱...麗星郵輪純屬個人意見...

子爵府

mamiya,
係喎! 可能係溫泉喎! 等我仲猛諗邊處地方叫Wun Chun添! 今勻"真係Chun"!

子爵府

雙魚星』我們個團係 2 人房,上、下格床個亭咋,咁睇黎都係 forget it 把啦!

同 Boss 傾過下,有兩個方案,投票決定左方向先啦.....
(少數服從多數啦o下!)

(A) 3月份搵個 weekend攪個 outside HK tour(eg. Macau) 當生日;
** 『政府度假營』 亦係考慮之列,我上網淨係睇到 latest mouth 的 status,D weekend 宿營都已經爆哂,唔知係咪好鬼難book 的呢???

(B) 3月份 Sunday 攪 Birthday Party ONLY, Tour 容後再組!
Anyway, 揀左日子先啦(邊位小朋友今年會攪生日會的,早D俾我們知!)......
(1) 04.Mar. 07 (Jac,)
(2) 11.Mar.07 (Jac,)
(3) 18.Mar.07 (Jac,)
(4) 25.Mar.07 (Jac,)

mamiya - A
Cyrusmum - A (11號係思翰正日, 如果你哋攪啲日, 我就仲正, 慳返唔駛煩添啦! )

大宅

『雙魚星』我們個團係 2 人房,上、下格床個亭咋,咁睇黎都係 forget it 把啦!

同 Boss 傾過下,有兩個方案,投票決定左方向先啦.....

[size=medium](A) 3月份搵個 weekend攪個 outside HK tour(eg. Macau) 當生日;
** [size=small]『政府度假營』 亦係考慮之列,我上網淨係睇到 latest mouth 的 status,D weekend 宿營都已經爆哂,唔知係咪好鬼難book 的呢???

[size=medium](B) 3月份 Sunday 攪 Birthday Party ONLY, Tour 容後再組!
Anyway, 揀左日子先啦(邊位小朋友今年會攪生日會的,早D俾我們知!)......

選定日子...all Sunday.

(1) 04.Mar. 07 ok.-(Jac,) (IVY.CL)
(2) 11.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)
(3) 18.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)
(4) 25.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)

選 A & B.

選 A...
1) jac.
2) Ivy.cl
3)

選 B....
1)
2)

男爵府

『雙魚星』我們個團係 2 人房,上、下格床個亭咋,咁睇黎都係 forget it 把啦!

[size=medium](A) 3月份搵個 weekend攪個 outside HK tour(eg. Macau) 當生日;
** [size=small]『政府度假營』 亦係考慮之列,我上網淨係睇到 latest mouth 的 status,D weekend 宿營都已經爆哂,唔知係咪好鬼難book 的呢???

[size=medium](B) 3月份 Sunday 攪 Birthday Party ONLY, Tour 容後再組!

(1) 04.Mar. 07 ok.-(Jac,) (IVY.CL)(YuYung)
(2) 11.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)(YuYung)
(3) 18.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)(YuYung)
(4) 25.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)(YuYung)

選 A & B.

選 A...
1) jac.
2) Ivy.cl
3) YuYung

選 B....
1)
2)
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

(1) 04.Mar. 07 ok.-(Jac,) (IVY.CL)(YuYung)
(2) 11.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)(YuYung)
(3) 18.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)(YuYung)
(4) 25.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)(YuYung)

選 A & B.

選 A...
1) jac.
2) Ivy.cl
3) YuYung
4) cherryma

選 B....
1)
2)

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

如果你地上船的話,我唔去啦!你地玩得開心D
另外,返大陸我都會唔去,因為我怕危險同小雪無回鄉証的
My Two Princess

男爵府

ARIC話佢今年要搞個生日會, 仲要在會所搞, 我諗多數會在25搞, 近佢生日, 不過未去會所訂, 聽日去問下先, 如果記得的話
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

如果我要同小雪開生日會的話,應該會係3月10日﹙星期六﹚,但我仲未決定 開得成的話,可能係小雪最後一次係香港開生日會了......

侯爵府

YuYung 寫道:
ARIC話佢今年要搞個生日會, 仲要在會所搞, 我諗多數會在25搞, 近佢生日, 不過未去會所訂, 聽日去問下先, 如果記得的話

25號係樂樂正日生日, 我諗住係婆婆屋企同佢攪, 都係屋企人開個大食會咁, 如果妳係25號攪, 會幾點? 因為樂樂好想去會所個大草地玩, 佢最鐘意就係大草地, Cyrusmum BBQ果處個草地佢都成日問我幾時再去

侯爵府

[size=small]『政府度假營』 亦係考慮之列,我上網淨係睇到 latest mouth 的 status,D weekend 宿營都已經爆哂,唔知係咪好鬼難book 的呢???

妳不如打去問下啦, 因為我琴日訂左2月3-4日麥理浩宿營都重有位(重有37個位), 不過訂左要3日(訂位果日都計)內去交錢. 所以我地一定要confirm日期先

麥理浩夫人度假村: 2792 6430 / 2792 6417
西貢戶外康樂中心: 2792 3828 / 2792 0046

大人: $59 小童: $30
早午晚3餐: $48 (若其中一餐轉BBQ加$11)

真係好抵...好抵.....

保良局北潭涌度假營: 2277 8111(全部營期均以12個月內先到先得方式接受申請)

一廳兩房(住4人): $700
早餐: $12 午餐: $24 晚餐: $24 BBQ: $34

營舍比較新淨, 活動比較多, 但價錢就較貴

別墅

cherryma 寫道:

(1) 04.Mar. 07 ok.-(Jac,) (IVY.CL)(YuYung)(cheukheimummy)
(2) 11.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)(YuYung)(cheukheimummy)
(3) 18.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)(YuYung)(cheukheimummy)
(4) 25.Mar.07 ok- (Jac,) (IVY.CL)(YuYung)(cheukheimummy)

選 A & B.

選 A...
1) jac.
2) Ivy.cl
3) YuYung
4) cherryma
5) cheukheimummy

選 B....
1)
2)

男爵府

咁我睇下24號有無位先

大宅

大家今次又幾乖喎:mrgreen: :mrgreen: .....中場總結下先!

[size=medium](A) 日期方面:10/3 小雪 B.Party(可能), 17/3-OP 繽紛教育團,25/3 ARIC Birthday Party.....
我今早都打過去問,我們得3-4/3 or 10-11/3 呢兩個 weekend, 都好 mon 水啦,如果要 book 大家快 d confirm date + 人數啦(今勻真係額滿即止)!!

[size=medium]3-4/Mar
[size=small](1) 麥理浩夫人度假村 (有 28 位) [size=medium]OR
[size=small](2) 西貢戶外康樂中心 (有 40 位)

[size=medium]10-11/Mar
[size=small](1) 麥理浩夫人度假村 (有 25 位)

1) jac. (2大1小)
2) Ivy.cl
3) YuYung
4) cherryma
5) mamiya
6) Cheukheimummy

[size=medium](B) 3月份 Sunday - Birthday Party ONLY

(1) 04.Mar. 07-OK (Jac,IVY.CL,YuYung)
(2) 11.Mar.07 OK (Jac,IVY.CL,YuYung)
(3) 18.Mar.07 OK (Jac,IVY.CL,YuYung)

琥珀宮

你地大家去玩啦!唔好預我啦!
3-4/3<---去接老公機
10-11/3<---我要同小雪開生日會

男爵府

今日book左會所24號星期6開生日會

侯爵府

[size=medium](A) 日期方面:10/3 小雪 B.Party(可能), 17/3-OP 繽紛教育團,25/3 ARIC Birthday Party.....
我今早都打過去問,我們得3-4/3 or 10-11/3 呢兩個 weekend, 都好 mon 水啦,如果要 book 大家快 d confirm date + 人數啦(今勻真係額滿即止)!!

[size=small](1) 麥理浩夫人度假村 (有 28 位) [size=medium]OR
[size=small](2) 西貢戶外康樂中心 (有 40 位)

[size=small](1) 麥理浩夫人度假村 (有 25 位)

2) Ivy.cl
3) YuYung
4) cherryma (2大2小) (3月3-4日)
5) mamiya

[size=medium](B) 3月份 Sunday - Birthday Party ONLY

(1) 04.Mar. 07-OK (Jac,IVY.CL,YuYung)
(2) 11.Mar.07 OK (Jac,IVY.CL,YuYung)
(3) 18.Mar.07 OK (Jac,IVY.CL,YuYung)

大宅

cherryma 寫道:

2) Ivy.cl
3) YuYung
4) cherryma (2大2小) (3月3-4日)
5) mamiya

Dear all,

麥理浩夫人度假村/西貢戶外康樂中心我都有興趣
(其實係咪可以唔過夜十點前走但照計人頭 )
不過我老細話晉晉唔ok喎,所以都係投Party一票
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

首頁
23456...14

尾頁

跳至