跳至

首頁

尾頁

大宅

8月mami加油站之part 6 ~ ^0^

開新版啦~~!! 快d黎報到啦~~!!

大宅

Re: 8月mami加油站之part 6 ~ ^0^

rubytse,

o岩啦~~叫c6去同bb換屙完嗅嗅的片片就o岩啦~~!!

rubytse 寫道:
chrisitne,

係lu ~
我c6 淨係識得整喊 hilda 妹
但又唔抵得佢乜都唔做wor
咪踢佢去換片lor...heee ~ 尤其換嗅嗅個時 ~~

chrisitne 寫道:
gloria.joe :

你個24考老公, 極品。
[/quote]

子爵府

轉個頭咁快開新part 既
我都黎報到sin

子爵府

CCmimi,

yeeee ~ 咁我想像到個樽點用la ~

子爵府

gloria.joe ,

好在佢都肯o者 ~

[quote]
gloria.joe 寫道:
rubytse,

o岩啦~~叫c6去同bb換屙完嗅嗅的片片就o岩啦~~!!

大宅

報到

大宅

嘩, 3日無上黎, 又開新part啦 !!!

我都要報到下先得

開新part順便同鋒鋒換張出浴相

大宅

報到先!

嘩!鋒鋒張出浴相.........好正喎

大宅

Monbaba, Gloria, Ricebb, Kcho2, dwvmbb,

我仲未比上次party個gift pack裹面應該有嘅公仔比你地呀, 話我知點比你地呀...

大宅

有無mami要訂日本奶粉?? click 去睇下:

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=836690&forum=155&23

大宅

rubytse,

咁你個c6都幾好呀~~~!!

大宅

miffy-miffy,

鋒鋒個胸好勁喎

大宅

MONBABA,

呵呵....我都想講...個胸至少有b cup呀..

大宅

嘩~~ 巧勁呀~
又開新part喇!!

天氣驟變, 大家同bb都要小心身體...
我今日都病左, sick leave返左屋企休息, 最後變做同亞仔搏鬥左一整個下午+黃昏, 個臭b依家先o岩o岩訓左, 激c我

男爵府

MonBaBa 寫道:

鋒鋒個胸好勁喎

係呀, 應該影低d嘛

大宅

ricebb 寫道:
[quote]
MonBaBa 寫道:

鋒鋒個胸好勁喎

係呀, 應該影低d嘛 [/quote]

別墅

[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1670.gif[/img]
我又報到呀!

鋒鋒好好肉wor

男爵府

Miffy-miffy,

你去唔去青衣gathering?

男爵府

s_s,

好耐無喺呢個時份見到你喇
做乜病左唔休息下呀, 仲同阿仔搏鬥

大宅

ricebb,
係啦, 自從生左之後, 所有生活習慣都變哂, 個人仲變得弱左, 成日好眼訓又病.....
好鬼懷念之前夜夜唔訓網上chat, 大家齊齊等生的日子, "斬"下眼又成半年前的事咯!

臭iain剛剛訓左半個鐘之嘛, 好想上來望兩眼, 滿足下。

首頁

尾頁

跳至