跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 8月mami加油站之part 6 ~ ^0^

趙長成醫生 咁同黃埔新村德民街個間長城藥材舖有冇關係架,今日咁多長城o既
3.315kg

子爵府

kathylam82,

heee ~ 同道中人啦

[quote]
kathylam82 寫道:
ruby,

我c6都係咁架喎~仲要話我唔理亞囡~
沖完涼出黎0的機已經比佢熄晒喇!

男爵府

咁多位媽咪,
多謝晒~

cola_la,
咁人地唔好意思講嘛~ 不過越睇張yuki生日卡就越開心, 一開心就忍唔住想搵人分享下囉~

fion-mama,
唔係呀, 仲有禮物收O架~

大宅

免星人你好毒呀

whitebunny 寫道:
還想幫手加多幾頁添...不過又要去上堂![quote]
Y_ma 寫道:
嘩!出去食個Lunch o者,又多6頁書要溫喇
[/quote][/quote]

3.315kg

男爵府

其實我c6琴晚到有啤住我, 不過我比工人激親佢唔敢野我咪自己喂囝囉.男人覺得這應該係女人野掛.
rubytse 寫道:
kathylam82,

heee ~ 同道中人啦

[quote]
kathylam82 寫道:
ruby,

我c6都係咁架喎~仲要話我唔理亞囡~
沖完涼出黎0的機已經比佢熄晒喇!

大宅

喂喂喂!開心得濟過晒limit喇~
我而家開新part喇!

8月mami加油站之part 7 ~ >_<

大宅

冇關係,因為長城藥材舖個醫師係陳賀濤中醫師.
但有一個共同點....就係勁多人.

Y_ma 寫道:
趙長成醫生 咁同黃埔新村德民街個間長城藥材舖有冇關係架,今日咁多長城o既

子爵府

ctbaby,

係咪$多呀? heee ~
如果真係唔舒服要睇e生呀

[quote]
ctbaby 寫道:
Hilda媽,
都唔知點解仲有少少唔墜才.

子爵府

stellawf ,

wa...如果日日傾到放工的話
我諗我下個月可以上到龍虎榜的頭三甲tim la ~

[quote]
stellawf 寫道:
ruby,
你無

子爵府

cola_la,

我都想上黎呀
搞到我好似偷緊人地d 雞咁

[quote]
cola_la 寫道:
ruby
唔好咁快C, 你頂唔順咪上來搵

子爵府

yon,

yuki 5個月生日快樂

乜yuki 同豆豆同一日架?!
張卡好靚呀 ~ yuki daddy 係咪desiger黎架?
幾有design sense wor ~~

yon 寫道:
aiya, 忍唔住要話比大家知呀, 其實今日係我生日呀, 好開心呀, 因為daddy用yuki既相整左張生日卡比我呀~

大宅

rubytse,

今日係yuki媽,即係yon的生日呀! 你搞錯左啦~~

[quote]
rubytse 寫道:
yon,

yuki 5個月生日快樂

乜yuki 同豆豆同一日架?!
張卡好靚呀 ~ yuki daddy 係咪desiger黎架?
幾有design sense wor ~~

[quote]

子爵府

cola_la ,

係呀...我c6見我河東獅吼就怕怕架la
鬼叫佢大倍數少過我返工呀(每月日數)
咁梗係我辛苦過佢多多聲 la !!

[quote]
cola_la 寫道:
其實我c6琴晚到有啤住我, 不過我比工人激親佢唔敢野我咪自己喂囝囉.男人覺得這應該係女人野掛.

子爵府

yon,

aiya....sor sor sorry 呀 !!!!
偷雞睇野真係好盲中中

yuki 媽生日快樂呀 !!!

[quote]
gloria.joe 寫道:
rubytse,

今日係yuki媽,即係yon的生日呀! 你搞錯左啦

大宅

cola_la,
睇pm呀

男爵府

我今朝覆左你啦, 有冇收到呀?
deborahk 寫道:
cola_la,
睇pm呀

首頁

尾頁

跳至