跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 8月mami加油站之part 6 ~ ^0^

whitebunny,

係架, 總之就好少會埋身同hilda妹玩
抱都抱都隔左個身位咁, 話怕壓住佢wor
又離遠咁同bb講野, 好搞笑 ~

whitebunny 寫道:
ruby,

咦∼∼∼我老公的role跟你的都差無幾喎,還可以加上洗petpet&"逗"poopoo (洗"痰罐"果個是我!)& 換片片,青衣gathering可以叫佢地交流一下都好bor∼∼

卡樂B跟卡樂dad是地區限定,在我媽家便唔跟卡樂dad,抱抱下,玩玩下都無端端喊到拆天!
在自己家又好地地俾卡樂dad"舞',俾佢激c!

子爵府

gloria.joe ,

你自己覆自己?

gloria.joe 寫道:
gloria,

你個C6都幾好架啦~~!! 都叫做好細心架啦~!
咁你得閒訓練下C6抱多D個囡囉...

子爵府

尋晚同hilda妹做反身運動
雖然佢仲未識得得自己反身
但就居然尋晚表演"另類"反身我睇
我將佢趴轉係床度, 佢居然企圖反番轉個身
打平訓番係度俾我睇, 激c 我 ~ 懶得佢

男爵府

christine,

pls check pm

大宅

rubytse,

我都做傻左定啦....

rubytse 寫道:

你自己覆自己?

[quote]
gloria,

[/quote]

子爵府

cola_la,
你個工人真係搞野喎, 我一返工就叫工人早1個鐘(6am)起身help我湊仔同做野, 唔使到時掙厠所, 不過就比佢早d訓咁lor, 我覺得你要好serious咁同佢講一次, 等佢知道個重要性

yon 寫道:
cola_la,
咁你要比D warning佢喎~ 你話佢知我唔理你幾點起身, 不過我起身之前你要起左身, 仲唔可以同我掙廁所呀~
[quote]
cola_la 寫道:
話説曳大少昨天睡得不好, 昨晚我一接佢佢就扭眼訓,等到佢11點在他半夢半醒之際質佢支夜奶一覺到天明呀佢但係姐姐呢唔掂呀, 佢成個星期都遲起身,聽到我鬧鐘響才起身同我掙厠所 ,跟住全家的時間都等佢做好晒嘢才出門口而遲了, 成個星期飛的出門,昨晩洗的bb衫今朝仲滴緊水, 佢以前扭得好似洗衣機咁干架. 佢.....係咪唔想洗衫想迫我開洗衣機呢?
[/quote]

子爵府

喂...mug咁arm呀 我10年啦...不過好細就跟左我c6 gar, 所以我仲好細gar jar

fion-mama 寫道:
smallsmall:
你今日anniversary呀??我都係呀!
你幾多年呀?
恭喜恭喜

子爵府

睇黎都係啦, 仲有可能係上bk上到痴左...

rubytse,

我都做傻左定啦....

[quote]
rubytse 寫道:

你自己覆自己?

[quote]
gloria,

[/quote][/quote]

子爵府

多謝晒咁多位, 嘩...你諗住去咁遠, 我地今晚去食日本野補返數jar...

多謝多謝∼值得恭喜嘅∼大家”挨”過左4年,嘻嘻
其實本來我建議入disney食飯,但我老公話太遠喎... :-( [quote]
yon 寫道:
SmallSmall既anniversary好似係尋日喎, 唔知我有冇攪錯呢~
aiya, 我都唔記得講恭喜添~

SmallSmall / fion-mama,
恭喜~ 恭喜~
[quote]

大宅

我都係bor~再黎m無o左肚痛喇 但對上一次黎m就黎左成十幾日,頭果5日都正常,之後停左一日,又開始黎過,但就係一d啡色o既黏液,好驚有乜事呀

whitebunny 寫道:
BabyMelody,
咁好?生完之後period時唔駛肚痛?
我都想咁呀!我有子宮內膜異位,醫生話生BB之後便會好轉,so far我都還是有肚痛呀![quote]
BabyMelody 寫道:
SmallSmall,

我自從生完之後, 黎"m" 就無o左肚痛啦~
都唔知好定唔好, 好似無o左reminder咁!
[/quote]
3.315kg

大宅

十....年....啦,勁喎!應該擺幾圍賀下佢啦,你竟然可以唔記得,服左你
SmallSmall 寫道:
喂...mug咁arm呀 我10年啦...不過好細就跟左我c6 gar, 所以我仲好細gar jar

[quote]
smallsmall:
你今日anniversary呀??我都係呀!
你幾多年呀?
恭喜恭喜
[/quote]

大宅

kimmiechiu,
無得買架,係d鄉下o野homemade黎架,你可以問下d老人家有無,多數廣東人會有囉.

我又報到呀!
where to buy 葛粉?

別墅

cola_la,

曳曳豬好叻,我個姐姐又係成日同我掙

大宅

SmallSmall,

咁都俾你知道左......
呢到先係我正式工作的地方...
[quote]
睇黎都係啦, 仲有可能係上bk上到痴左...

[quote]

別墅

SmallSmall,

So what time u let ur maid sleep every night? my maid sleep from 11pm to 7am, but she always wake up late recently!

[quote]
cola_la,
你個工人真係搞野喎, 我一返工就叫工人早1個鐘(6am)起身help我湊仔同做野, 唔使到時掙厠所, 不過就比佢早d訓咁lor, 我覺得你要好serious咁同佢講一次, 等佢知道個重要性

大宅

SmallSmall,
好極啦,搬大屋,我諗到婷婷大d要獨立瞓一張床既時候,都要搬大d lu.

早晨...

yon, 我就係例外既一個lor, so far我都唔係好記得d記念日gar, 但我老公就好細心咁記住每一日個種男人, 我同事知道都話我"有冇搞錯呀"...

我地諗住今晚兩個人去食飯, 跟住去新屋睇下個裝修先回家...

[quote]
yon 寫道:
SmallSmall,
通常呢D日子都係男人唔記得多喎, 你咁攪笑, 唔通生完真係會無記性~ 你老公都幾好喎, 仲送錶比你~

[quote]
我生仔生到傻左呀, 連結婚anniversary都唔記得呀, 仲要我老公今日打電話俾我, 唔肯收線我都仲未知咩事, 最後佢自己講我先知 好彩放工佢仲帶我去買左隻錶...好開心呀
[/quote][/quote]

大宅

無論亞仔幾點食奶, 我每晚12點正都會叫佢起身食多次, 除非佢啦屎一餐係11點幾囉!!
食完又再訓, 通常食多3,4安左右o架咋~~

rubytse 寫道:
s_s,

yeeee ~ 你個b 依家訓覺?!
咁幾點食臨訓餐奶呀? 咪好夜lor ?

別墅

s_s,

Are u working in Central ga? I saw someone look like you during lunch yesterday?

大宅

喂!你地都未話比我聽你地的bb而家食幾大碗的糊仔.話比我聽啦,等我做個參考啦.

男爵府

All:

我黎啦, 已經12pages.

首頁

尾頁

跳至