夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如果老公問你戶口有幾$,你點答?

佢唔係想借(我直接問左佢),佢話佢只係想知(但又唔係8掛)

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 如果老公問你戶口有幾$,你點答?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我會答"無錢"
[img][/img][img align=left

子爵府

我會答佢一千幾佰萬就哽有架啦.問黎都多餘

大宅

我都會答佢"我無錢"同埋即刻話佢知,叫佢入d錢落我a/c

子爵府

無錢,好窮,你有無得借?

子爵府

好媽媽勳章

我都會話無錢...

[url=http://lilypie.com][img]

水晶宮

好似得我好老實話比巨知 :-(
少奶奶的身份,丫頭的命...

男爵府

54heima 寫道:
好似得我好老實話比巨知 :-(

唔駛 :-( ,我都好老實話比佢知,不過都係俾個約數佢咋。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

“無乜架咋﹐我仲係要靠你養埋我下半世架。”然後做到好欲哭無淚甘樣。

男爵府

哈哈~
講真甘多年佢真係無咩點問過我!
如果講開我梗係話無喇

知足常樂     平凡是福 

大宅

梗係話 "無 " 啦 , 重要EE哦哦話要交燈油火蠟,啊B又食完罐奶粉又要補倉,最好佢整多幾百俾我使

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我都好老實話比佢知~佢都好老實話比我知

複式洋房

我會答:「冇呀,不如你俾d我洗

男爵府

大廚勳章

onon1022 寫道:
我都會話無錢...

ME TOO , 其實畀佢知唔緊要,但佢試過無問我就同6299講左我有幾多$,我超級 ,之後就唔再畀佢知

伯爵府

好媽媽勳章

佢開左個聯名戶口比我負責出糧比我, 所以有幾多錢佢會知
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

我無話俾佢知,但係佢有次拎左我張咭去入錢俾我,跟住 print 埋個 balance 出黎,所以我無晒秘密 lu :-( :-(
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

不嬲都係答 冇錢

侯爵府

Of Course 'NO'

大宅

我地無秘密架,大家都知對方有多少$

首頁

尾頁

跳至