自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好想問一下:你地覺得最討厭男人做d咩呢?

如題~~
我睇下我係咪異於常人
例如:
我都幾討厭男人唔沖涼就訓(即係返左成日工果d)
唔刷牙又走去訓<<<<你地又點睇?
一次半次就話o者,經常係咁.......
我真係想一腳"西"佢落床
我係咪好過份?

打女人,講野唔算數呢d就梗係大前題喇.......
☆以上純屬本人立場☆

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 好想問一下:你地覺得最討厭男人做d咩呢?

大宅

[quote]
魚生 寫道:
我最憎俾
☆以上純屬本人立場☆

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 好想問一下:你地覺得最頂唔順男人做d咩呢?

爛賭 同 爛口,
我以前有個好好的男仔朋友,
一次激嬲我,
打電話道歉就話: 嬲咩呀, 對唔 x 住囉 !!!!

激到我死死下, 咁唔鐘意就唔好道歉啦!!!
咁鬼死無禮貌!!!!

不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

幫女人拎手袋。(帶住個BB, 拎媽媽袋除外)
都吾明D女人,個手袋又吾係大,睇怕都吾會重la, 仲乜要個男人拎, 最抵死係D男人吾怕肉酸wor

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

最頂唔順男人咩野都唔做,成日以為自己係大少爺。

這世上有個不變道理,那就是耶穌愛您

別墅

痾尿痾到成個馬桶邊,成地都係就走左去,攪到烏煙瘴氣。最慘就係唔知又坐左落去。
:verycold: :verycold: :verycold:

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

以往曾經所見所聞最難頂
第一位:
手指尾同指公留長手指鉀,睇見好嘔心仲要當街當巷new鼻屎,跟住用指公new番舊攝係尾指鉀d鼻屎彈到九里遠,一係high落枱底/地鉄單邊位塊玻璃..呢d見唔少
第二位:
講埋晒下三流低級有味笑話:以為好好笑但講完得佢一個笑.
第三位:
一路柯屎一路食煙:柯完個馬桶又煙頭又屎漬,廁所一朕煙除.
第四位:
成日要話俾人聽佢o既性能力有幾勁,但無人證實.只有佢自己夫子自道
第五位:
係街有少少碰撞,郁d炒媽拆蟹講手講腳,但一味淨係重覆又重覆講:咩呀,xx老x,你唔好行開呀...過后就同隔離果個講,唔係你拉住我實丙個仆街喇...
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[quote]
魚生 寫道:
我最憎俾

子爵府

I totally agree!! Plus, not washing hands after peeing because "the water is too cold"

ohnono 寫道:
痾尿痾到成個馬桶邊,成地都係就走左去,攪到烏煙瘴氣。最慘就係唔知又坐左落去。
Display Picture from Rita et Machin

大宅

哈~係呀,
聽你地講先記得仲有d手指尾好長指甲,(諗起都打冷震)
同埋痾尿痾到廁所邊都係果d.........
仲有響街周街"呻"鼻涕,一支箭咁飛出黎果d.........
點解唔可以衛生d架呢
☆以上純屬本人立場☆

男爵府

[quote]
renren 寫道:
以往曾經所見所聞最難頂
第一位:
手指尾同指公留長手指鉀,睇見好嘔心仲要當街當巷new鼻屎,跟住用指公new番舊攝係尾指鉀d鼻屎彈到九里遠,一係high落

大宅

諗起見過d男人new鼻屎四圍彈.........
想嘔..........
☆以上純屬本人立場☆

大宅

做d唔衛生behaviour :evil:

民房

sumsam0622 寫道:
哈~係呀,
聽你地講先記得仲有d手指尾好長指甲,(諗起都打冷震)
同埋痾尿痾到廁所邊都係果d.........
仲有響街周街"呻"鼻涕,一支箭咁飛出黎果d.........
點解唔可以衛生d架呢

係呀... 最憎 >>> 手指尾好長指甲!!!

伯爵府

記得我老公有個同齡親戚, 有次搭巴士坐下層四人對坐位.....

佢個親戚己經短褲+背心開胸外套(入面無著其它衫), 洞起隻腳, 都已經好嘔下....(因為對住我&老公)

點知....佢整指甲 (d指甲好長, 特別係尾指, 又暗暗黑黑的 :tongue: ), 之後 r 頭, "r" fay毛腳, 仲......嗱起件背心"r"佢個好多黑毛既肥肚皮, 仲要一路不停的高談闊論.....o個刻我真係想嘔, 即刻擰開塊面....大佬佢對正我咁坐, 真係無路可走.......

自此有親呢個親戚的場合, 我都不會去.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

1. 脾氣臭 - 心情唔好就發
2. 猥瑣 - 對眼成日咸咸濕濕咁望人
3. 小家 - 小小事就斤斤計較
4. 霸道 - 乜都要人聽佢講
5. 怕事 - 比人蝦到出面都話算數

:mrgreen:

首頁

尾頁

跳至