自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

小心無來電顯示既視像通話

頭先我煮煮下飯有個無來電顯示既電話,我一聽電話喂左兩聲佢就收線,跟住即刻有個無來電顯示既視像通話,我覺得好古怪,就將鏡頭向住個雪櫃先聽(幾醒 )我見到另外個邊係度"打飛機"
跟住我即刻叫老公過黎睇,再用睇唔起既語氣奚落佢
呢家o的死變態佬,唔敢係街做o的咁野就玩視像,下次如果俾我再接到呢o的電話,我一定錄起佢再報警,等佢玩得咁過癮

大宅

Re: 小心無來電顯示既視像通話

好變態!!

大宅

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

吓! 咁都有?!

真係你好在你醒咋!

THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

伯爵府

都係第一次聽有d咁既野

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

d 死仔咁無聊...

大宅

嘩~~
原來視像電話可以咁用,咁有創意~ :mrgreen:
idy,咁都揀中你,快d 去買六合彩啦..

大宅

fanfan0582 寫道:
都係第一次聽有d咁既野

大宅

係喎,上期買左$5六合彩中番$20,我唔係成日買,但買親o的no.都唔會中
可能個天知我唔怕呢o的人,先俾我遇到啫

b肉兜兜 寫道:
嘩~~
原來視像電話可以咁用,咁有創意~ :mrgreen:
idy,咁都揀中你,快d 去買六合彩啦..

男爵府

無病呀?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

多謝你同我地點分享, 好讓我們有防範.
d人真係好得閒, 好無聊 !!!1
不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

咁都得 真係戀態呀
oceandeep</i>

民房

:tongue:

男爵府

大宅

好彩你醒,請佢食檸檬
從來從無犯錯 而離場仍是我  我不想參加戰爭
但熱愛怎平分 必須找個犧牲
請你盡量殘忍 給我絕望原因
要徹底 痛我心令我死心   我不想記住遺憾
利用我的人生 導念這舊情人
請你盡量殘忍 使我極度難堪

珊瑚宮

好媽媽勳章

C 變態佬

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

~~kitty~~ 寫道:

好彩你醒,請佢食檸檬

不過如無電顯示的視像電話我係唔會聽..... 因為我只會同老公講其他人取非係我識. 以免浪費分鐘.....

大宅

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

catjeffcat 寫道:
[quote]
~~kitty~~ 寫道:

好彩你醒,請佢食檸檬

不過如無電顯示的視像電話我係唔會聽..... 因為我只會同老公講其他人取非係我識. 以免浪費分鐘.....[/quote]
但係其實係而家未普遍用視像會容易發現,
第日發展到多數都用視像時,
我想更易遇到呢d咁既人.
從來從無犯錯 而離場仍是我  我不想參加戰爭
但熱愛怎平分 必須找個犧牲
請你盡量殘忍 給我絕望原因
要徹底 痛我心令我死心   我不想記住遺憾
利用我的人生 導念這舊情人
請你盡量殘忍 使我極度難堪

首頁

尾頁

跳至