跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 一齊去Disney

好嘢, 多個 man 來保護大家.
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

男爵府

rosan,

sorry!我join唔到,因為c6想下星期一起去!

侯爵府

畀面勳章

rosan,

sorry ! 我現在唔係hk,可能今日返唔到嚟,所以明日去5到la :-( :-( :-( 真係5好意思,返嚟後再call 妳la !!!!!!

大宅

hi all,

今日去完啦, 一的都唔辛苦, 好正呀 ! 我連車仔都唔晒租.
芷殷一去到見到micky 個嘖水泄好開心, 一直係咁跑, 係咁叫: micky, micky 玩水呀 !...
她大部份時間都落地行, 我10:30到, 她好中意看米奇3D音樂劇, 後來會好 LORETTA, 同啤梨仔又再看多次tim, 她不時伸手出去...看完係咁問鴨鴨去左邊...
我唔係玩好多, 好relax咁, 帶埋弼仔去, 只係用普通膠盒裝, 食時總好暖...
之後見好就收, 3:00就走啦...走時又係咁問: 啤梨係邊呀 ?

看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rosan,

我今晚睇埋煙花等埋d人散晒先走呀 !
我覺得今日行程尚算滿意,仲攞左22個貼紙tim 最意想不到係啤梨中途只瞓左5分鐘,受唔住史迪仔(幸會史迪仔)誘惑起左身睇,佢一直玩到7點,到睇煙花尾段時間就瞓著左.

我好耐之前已經發覺啤梨鐘意同芷殷&阿dream個女玩 !呢d係未叫異性相吸??

大宅

又係去 disney 時間啦, 有無人一齊去呀 ?

7/2 (星期三)

首頁

尾頁

跳至