跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 心思心意郵票

nganga 寫道:
好快又係我地既寶貝2歲生日la!唔知大家仲有冇興趣做返一set郵票作為小寶貝一份有義意同有記念價值ge禮物呢?而我亦已經邀請
細媽

別墅

nganga 寫道:
好快又係我地既寶貝2歲生日la!唔知大家仲有冇興趣做返一set郵票作為小寶貝一份有義意同有記念價值ge禮物呢?而我亦已經邀請

大宅

nganga 寫道:

複式洋房

lauwsv 寫道:

Thanks nganga, I choose Plan C

nganga 寫道:

男爵府

Nganga,

I choose Plan C. Thank you!

Idawong

由 lauwsv 於 2007-01-08 17:08:32

lauwsv 寫道:

Thanks nganga, I choose Plan C

nganga 寫道:

男爵府

Nganga,

Idawong

由 lauwsv 於 2007-01-08 17:08:32

lauwsv 寫道:

nganga 寫道:

複式洋房

Dear nganga,

I want to have 1 more set with my BB's boyfriend, so I started Team 3

lauwsv

nganga 寫道:

大宅

[quote]
idawong 寫道:
Nganga,

Idawong

lauwsv 寫道:

nganga 寫道:

大宅

別墅

nganga 寫道:

大宅

nganga 寫道:

大宅

由 xl 於 2007-01-08 16:17:06

nganga 寫道:

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

nganga 寫道:

複式洋房

[quote]
szeszes 寫道:
nganga 寫道:

大宅

[quote]
AidanMaMa 寫道:
[quote]
szeszes 寫道:
nganga 寫道:

大宅

複式洋房

[quote]
nganga 寫道:

大宅

各位已報名製作心思心意郵票既媽咪

請大家於1月15日(星期一)或以前email兩張小朋友相 (要同一個bb) 俾Eva ([email protected]) 做郵票。

另外,亦請於1月15日(星期一)或以前send多一張相(可以係另外一張)俾szeszes ([email protected]),張相係用黎做郵票中間ge小版張

郵票相片格式:
1. 選擇質素良好的照片,尺吋必須與附票的實際大小(25mm高 x 25mm闊)
2. 以jpeg 檔案形式儲存
3. 解像度需要300dpi或以上
4. 因郵票比較細,所以盡量選擇bb個人大頭照(以我經驗,唔好選擇bb有戴帽既相,因為咁樣會令到bb既樣子好細)
5. 如果有媽咪唔識resize張相,可send張未經"縮細”或“剪裁"的全身相片俾eva,eva會好樂意同你地resize
6. save相既file名,請以team ?加 position no.,以方便eva排序。舉例: nganga join咗team 1排係position 1, 2,咁第一張相save既file為team1_1,而第二張相就save既file為team1_2

小版張相片格式:
1. 一張未經"縮細”或“剪裁"的相片(唔好 zoom 細張相, 同埋一定要用附上檔案功能 send 相 (切勿用附上圖片功能, 因為會在 send 梳過程中壓縮左果 file既.)
4. 以login name為file名

記住send相既同時,請係email裏留埋login name、bb’s名字、聯絡電話及媽咪's name、email address,以方便聯絡

費用方面 :
請將$125於15/1/2007(星期一)前入落nganga的戶口(匯豐銀行568-3-006216);入完之後,請pm或email([email protected])通知已入數,同埋留下login name、聯絡電話及媽咪's name、email address俾我,當check完數冇問題後,會係post通知已confirm。

[size=medium]注意 :
由於郵局需要大家需要填寫一張聲明及個人資料,所以eva及szeszes完成相片製作之後,個檔案會由eva送去郵局處理。而大家就要在eva送去郵局當日以後填好張form直接寄去郵局。郵局就會收哂大家既聲明才開始製作郵票,郵局越快收齊就越快完成,到時就可以趕得切小朋友生日。
稍後會再通知大家如何填寫聲明

大宅

各位已報名製作心思心意郵票既媽咪

請大家於1月15日(星期一)或以前email兩張小朋友相 (要同一個bb) 俾Eva ([email protected]) 做郵票。

另外,亦請於1月15日(星期一)或以前send多一張相(可以係另外一張)俾szeszes ([email protected]),張相係用黎做郵票中間ge小版張

郵票相片格式:
1. 選擇質素良好的照片,尺吋必須與附票的實際大小(25mm高 x 25mm闊)
4. 因郵票比較細,所以盡量選擇bb個人大頭照(以我經驗,唔好選擇bb有戴帽既相,因為咁樣會令到bb既樣子好細)
5. 如果有媽咪唔識resize張相,可send張未經"縮細”或“剪裁"的全身相片俾eva,eva會好樂意同你地resize
6. save相既file名,請以team ?加 position no.,以方便eva排序。舉例: nganga join咗team 1排係position 1, 2,咁第一張相save既file為team1_1,而第二張相就save既file為team1_2

小版張相片格式:
1. 一張未經"縮細”或“剪裁"的相片(唔好 zoom 細張相, 同埋一定要用附上檔案功能 send 相 (切勿用附上圖片功能, 因為會在 send 梳過程中壓縮左果 file既.)
4. 以login name為file名

記住send相既同時,請係email裏留埋login name、bb’s名字、聯絡電話及媽咪's name、email address,以方便聯絡

費用方面 :
請將$125於15/1/2007(星期一)前入落nganga的戶口(匯豐銀行568-3-006216);入完之後,請pm或email([email protected])通知已入數,同埋留下login name、聯絡電話及媽咪's name、email address俾我,當check完數冇問題後,會係post通知已confirm。

[size=medium]注意 :
由於郵局需要大家需要填寫一張聲明及個人資料,所以eva及szeszes完成相片製作之後,個檔案會由eva送去郵局處理。而大家就要在eva送去郵局當日以後填好張form直接寄去郵局。郵局就會收哂大家既聲明才開始製作郵票,郵局越快收齊就越快完成,到時就可以趕得切小朋友生日。
稍後會再通知大家如何填寫聲明

民房

由 靚bb 於 2007-01-09 13:19:14

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

nganga 寫道:

首頁

尾頁

跳至