跳至

首頁
12345...19

尾頁

大宅

有關幼潛

各位媽媽,幼潛的課程開始左未呀?大家覺得如何?可否分享下,謝謝。

子爵府

Re: 有關幼潛

未開始, 1月13日開始(我地12月自組既bb)
但上星期聽左個佢地既briefing, 已經覺得有料到, 加上佢話會對每個家長有個別提醒, 因為每個bb都唔同咁話

每堂開始,有bb玩玩具時間, then, 要bb自己收拾玩具, 跟住圍半圈(同一位家長), 唱校歌, 導師係第1至9堂會教3x9種遊戲, 返到屋企要practise, just like homework, 每堂尾聲, bb轉由另一個家長揍, 本來帶bb果位家長, 要同導師作檢討之類, 先至完堂
第十堂會逐個見家長, talk 下自己bb既情況及接受導師意見
報告到此
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

大宅

好正咁喎~~
報唔到好後悔

男爵府

1月23日幼潛會接受報名, 開課日期係4月份.

大宅

係咩~~上佢個網 look look 先~~
tks

大宅

我諗住幫德仔報4月份個期(灣仔時代),己經填晒form等寄啦.
本來想早d報的,奈何我自己到三月的weekend schedule唔得 :tongue:

別墅

想問網址喺.....?thx!

大宅

http://www.hkcs.org/cdcb/pec/course.htm

大宅

寄係幾多號寄ar~~23/1 開始是否早一日寄去呢?

dilyshung 寫道:
我諗住幫德仔報4月份個期(灣仔時代),己經填晒form等寄啦.
本來想早d報的,奈何我自己到三月的weekend schedule唔得 :tongue:

大宅

我會早一兩日寄, 希望報到啦!
fandyli 寫道:
寄係幾多號寄ar~~23/1 開始是否早一日寄去呢?

[quote]
dilyshung 寫道:
[/quote]

子爵府

我地自組既幼潛班, 係先在這裡集齊8人, 然後由一位當天一早打電話報, 可以即刻知有無位, 果時係pocket 搞, 佢都打左好多個電話, 最後才取得時間, 之後才補容application form and cheque
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

大宅

我都會報4月份,報觀塘

大宅

gu 媽

我都諗住報4月觀塘~~

別墅

gu媽, fandyli,

我都諗住報4月觀塘呀! 唔知到時有冇位呢?

大宅

所以我諗緊寄個去定係親生23/1 放工去報好呢~~

Yvonnehon 寫道:
gu媽, fandyli,

我都諗住報4月觀塘呀! 唔知到時有冇位呢?

男爵府

我同幾位媽咪都報了(包班既),開課係1/14 @ Kwun Tong~~

你地到時可以來睇o下我地返幼潛既經驗Sharing oY~ **Please Click Here~ But just for Registered Member Only**
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

我都打算再攪多次group!

複式洋房

pocket,
如果攪,會係邊區呢?

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

gu媽,不如我吔試吓自組4月份觀塘,睇吓夠唔夠8個?

日期:2007年4月22日至2007年6月24日 (逢星期日上午、下午)
上課地點:觀塘翠屏道17號觀塘社區中心五樓

1) gu
2) fandily
3) Yvonnehon
4) fongbonnie

大宅

有冇人有興趣星期六,日既尖沙咀?

首頁
12345...19

尾頁

跳至