家庭理財

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 到恆生銀行升喇~

我有少少, 係幫d仔女投資既......

最初諗住$110放, 賺少少, 遲d幫佢地轉另一隻. 因為恆生唔係好郁, 想襯今次升勢換馬.

不過呢排係咁升, 我又想升多少少先賣........ 大家對恆生有咩comment? 係咪有機會升過$120?

大宅

YuYuMother 寫道:

不過呢排係咁升, 我又想升多少少先賣........ 大家對恆生有咩comment? 係咪有機會升過$120?

民房

113la
Very strong today.
:-) :-)

侯爵府

03年時, 我同步買hkbc & 恆生, hkbc又係吾郁, 還跌, 跟住一升返小小即放, 放左之後, 就升到boom boom聲, so, 我之後就覺得, 係放長線的就吾好理佢個price, 有得佢一路放...........結果好彩....................

泳媽 寫道:
105買佐兩年,一見升小小106.3放佐 :-(

大宅

[size=small]$111.3

民房

我大約九個月前買左恆生,不過一直都無咩點升,反而剛放左個隻hsbc就係咁升,等到現在恆生終於升返啦,個時我$101買入,希望$120賣出。

民房

yes, i had similar experience few years ago, while the HSB dropping, the HSBC still going up. After that, I buy HSBC rather than HSB

pinkybee2000 寫道:
我大約九個月前買左恆生,不過一直都無咩點升,反而剛放左個隻hsbc就係咁升,等到現在恆生終於升返啦,個時我$101買入,希望$120賣出。

大宅

每日升少少

首頁

尾頁

跳至