跳至

首頁

尾頁

侯爵府

兔媽媽&fans株式會社 part 14

Morning Rabbit & Baby
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

公爵府

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 14

hihirita

早呀

過年你地會唔會出去玩呀? 我好想去呀, but 我發現最近我越來越唔企得, 因為此骨太痛, 真係唔敢去, 去到可能都係周圍搵地方坐.

今胎明顯此骨痛好多, 我估可能我有抱熹樂原故, e+真係唔敢抱啦, 最多坐係度抱.

你下胎時都唔好抱希希咁多啦, 一個人真係抱唔到兩個b 架

公爵府

早呀, winnie ma

你覺唔覺winnie 突然大得好快, 好想佢大慢d 呀 我記得果時自從熹樂一歲開始, 我就覺得佢大得好快, 可能開始好帶 好想佢大慢d

e+都係一樣, 尤其係佢每次同我講, 當佢好老好老時係咪會上天堂, 又問我天堂有冇聯合學校, 有冇床訓 我次次都會同佢講, 天堂乜都有, 好開心, 當佢好老好老上天堂時, 爸爸媽媽已在天堂等緊佢 不過每次講到lee 到, 我自已就會眼濕濕

侯爵府

Rabbit,
你"渣" 啫, 人地5c到生都係咁抱住個女la , maybe年紀問題lor just kidding

你真係要小心d la, 唔好令你身邊既人擔心你呀

不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

公爵府

catymw 寫道:
Rabbit,
你"渣" 啫, 人地5c到生都係咁抱住個女la , maybe年紀問題lor just kidding

你真係要小心d la, 唔好令你身邊既人擔心你呀

係架, age 都係一個問題, 有道理 同埋 5c 個囡比熹樂細好多喎, 熹樂e+14.5kg 啦, 1.5包米

我身體好好, 只係此骨痛啫, 生左就冇事lu

侯爵府

MORNING

公爵府

係喎, 5C 出左院未呀? 祝佢早日康服, 出院

公爵府

霖格格 寫道:
MORNING

侯爵府

係ar 尤其是睇返d相,由佢一個暖壺仔咁抱返黎,而家又話識行識走la , 真係湊一個細路唔容易ga, 好大責任ga, 又想比最好既野佢, 又想佢健健康康.......... [quote]
rabbitpiggy 寫道:
早呀, winnie ma

你覺唔覺winnie 突然大得好快, 好想佢大慢d 呀 我記得果時自從熹樂一歲開始, 我就覺得佢大得好快, 可能開始好帶 好想佢大慢d

e+都係一樣, 尤其係佢每次同我講, 當佢好老好老時係咪會上天堂, 又問我天堂有冇聯合學校, 有冇床訓 我次次都會同佢講, 天堂乜都有, 好開心, 當佢好老好老上天堂時, 爸爸媽媽已在天堂等緊佢 不過每次講到lee 到, 我自已就會眼濕濕

侯爵府

唔好話熹樂la, 我抱多陣noknok都攪唔掂la
5c 個囡真係抱得好c服ga, noknokba成日好鍾意抱佢ga

佢仲未出院ar , 我有sent sms 比佢lor , 叫佢出院話我知ga la, 我都好心急見下bb ar ma
[quote]
rabbitpiggy 寫道:
係架, age 都係一個問題, 有道理 同埋 5c 個囡比熹樂細好多喎, 熹樂e+14.5kg 啦, 1.5包米

我身體好好, 只係此骨痛啫, 生左就冇事lu

侯爵府

catymw 寫道:
唔好話熹樂la, 我抱多陣noknok都攪唔掂la
5c 個囡真係抱得好c服ga, noknokba成日好鍾意抱佢ga

佢仲未出院ar , 我有sent sms 比佢lor , 叫佢出院話我知ga la, 我都好心急見下bb ar ma

我都好心急見下bb--->心急對襯家呀

侯爵府

今日霖霖換校服已經喊定先喇 :-( :-( :-( 換埋條褲就仲堅 :-( :-( :-( 喊住叫'著著'(便裝), '去街街'呀 :-( :-( :-( 霖爸今日off, 我地8點齊齊落樓, 去o左sir滑梯, 我走時霖霖又喊喇, 去度學校, 爸爸話又係喊, 之後走了, 係window望入去, 嬸嬸抱住霖霖, 開始收聲 :cry: :cry: :cry:

侯爵府

有幾條友仔, 迷o左路喎

侯爵府

professor 寫道:

my bk friend's son is getting better, though he's still in ICU !!

感謝主

your bk friend's son會好快去你樹逗利是, 記住大封o的呀

珍珠宮

霖格格 寫道:

yes, i am one of the 友仔

侯爵府

佢冇迷路, 佢跟住佢個"主"啫 [quote]
霖格格 寫道:

珍珠宮

霖格格 寫道:
your bk friend's son會好快去你樹逗利是, 記住大封o的呀

只要佢冇事, 大封o的 of course no problem la

侯爵府

yes, i am one of the 友仔

算你識路 仲有條友仔

侯爵府

catymw 寫道:
佢冇迷路, 佢跟住佢個"主"啫

呢舖似路錯'主'喎

侯爵府

只要佢冇事, 大封o的 of course no problem la

咁你封定都得喇

首頁

尾頁

跳至