美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

自己呢排用緊呢隻淨黑頭粉刺,fu完黑頭導出嘅就用呢隻清,因為佢扁d,無一個圈嘅咁利咁傷,我用開2隻自己覺得最好用,1 DMC 黑裡透白凍膜 fu完會見到粉刺浮起晒,呢隻要fu30分鐘,係yahxx拍賣搵到
2 CNP 綠白色嘅黑頭浮出mask,其實呢隻方便d唔洗洗咁耐,同只係fu10 分鐘,仲有埋收毛孔mask,不過呢隻貴d 260 各10塊,姐係用到10次。都係上網買嘅,再托朋友幫我係韓國買,平50蚊,但最主要都係想講支清黑頭嘅,都係15蚊,沙沙買

伯爵府

我用尖頭,即個咀是三角不是圓,超好用

別墅

引用:我用尖頭,即個咀是三角不是圓,超好用

原帖由 JohnKeats 於 13-09-21 發表
咁好,係咪唔會咁傷架?有無相睇下?

大宅

引用:我用尖頭,即個咀是三角不是圓,超好用

原帖由 JohnKeats 於 13-09-21 發表
我都想買,在哪?

大宅

回覆:呢支好過一個圈嘅黑頭針

我用緊一邊係針,一邊個圓個種,次次都整到紅晒

伯爵府

回覆 A.Buble 的帖子

SASA,logon, 我支放咗落喼,我明天找一下,有兩款,一款是一邊尖,一邊圓;另一款是一邊尖,一邊是針,兩款是不同牌子,第一款是日本貨,另一款唔記得,今朝見到SASA有

別墅

引用:我用緊一邊係針,一邊個圓個種,次次都整到

原帖由 Natalie86 於 13-09-21 發表
我用緊一邊係針,一邊個圓個種,次次都整到紅晒
我之前都係,個隻太利啦,試下呢隻

大宅

回覆:priscilla_yiu 的帖子

好。,sasa 買嗎??? 你呢支兩邊既用法分別係???????

別墅

引用:好。,sasa+買嗎???+你呢支兩邊既用法分

原帖由 Natalie86 於 13-09-22 發表
好。,sasa 買嗎??? 你呢支兩邊既用法分別係???????
係 Sasa 上面係彎彎地,適合鼻位,剛剛好架,下面我會輕力整,面頰同下巴

首頁

尾頁

跳至