自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: NDS fans club

haileymama 寫道:
你同猩猩既好感度係咪好高啊

我咪跟攻略講, 同佢傾5次計 (第一次1句, 第二次2句, 如此類推), 然後先開始換野。佢第一樣俾我ge, 就係無線電; 第二次就俾地圖我了!
我終於見到大船, 可以起第二木筏了! 我睇第二個攻略, 話要朝早10-11:15到高地, 先可引發劇情。所以我懷疑d時間係random, 每個game唔同, 因為有d話下午2點, 有d話中午12點
另外, 我試過5pm到高地, 見到直昇機了。睇攻略話要第二日再去, 要帶生火器/樹枝/2舊木頭。不過我而家掛住木笩, 未試直昇機ending住!
我打算起好木笩, 先試直昇機ending; 然後潛水拎地圖再試木笩及lifeboat ending。最後儲齊圖鑑先試峰火台ending! :mrgreen:

子爵府

我都未試過可以入兩次溫存呀, 都無試過可以叉電叉足100%喎, 每次都係加30%咋!

無試過同女仔睇星星呀, 只係試過同佢玩水
呀~ 有時同佢一齊出去, 佢會突然話我好努力, 所以送野俾我, 跟住就飽肚度高好多了!

子爵府

我地傾到過晒頁數了, 每200頁要開新ge~
所以我開左個新TOPIC, 不如有關Lost in Blue ge野, 響以下topic繼續啦~~~

NDS - Lost in Blue

伯爵府

lost in blue 2

我係荒島已32日, 已見到沉船, 執了glass bottle, 但見無到鐵桶?
劇情 : 有一朝女主角唔happy 自己走了出去遇見crocodile, 男主角英雄救美, 你地係唔係咁?

係唔係要有地震先無tiger? if 無tiger 行去ge 係咩地方?

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

我想問潛水,點解潛左落去揾極都揾唔到地圖既,有乜辦法先揾到呀??

大宅

想問下大家係唔係有隻game可以學日文架,叫做mud名呀?

大宅

因為覺得LIB好難玩, 所以呢排轉
Our anniversary[br]

男爵府

好媽媽勳章

我己玩過
--應援團
--lost in blue
--cooking mama
--大腦學堂
--mario
--炸彈人
請問再有什麼遊劇好玩?thx

大宅

因為張SD card壞咗, 尋日換咗一張新o既, 不過有o的games就抄唔到落張新card度, file大少少就話 "路徑太長", boot機再試都唔得:-( :-( :-( 有冇媽咪試過咁? 我可以點做?? 連怪醫秦博士同harry potter都唔得, 救命啊
Our anniversary[br]

大宅

近輪玩 #1158 「塞爾達傳說-夢幻之砂時計」幾好玩,又唔太難。

呢個係我繼「Lost in Blue 2」後又再狂玩之game,你都睇睇合唔合心意﹗

原文章由 XOGOGO 於 07-7-20 13:55 發表
我己玩過
--應援團
--大腦學堂
--mario
--炸彈人

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

2集Lost in blue都玩得7788喇,我呢輪都係煲Zelda,呢兩日就玩太鼓

仲有隻1192-開花吧!小機械人都OK

遲少少仲有一隻育成海獅game,等緊.....

大宅

nds game

\"\" [url]http://pocket.92wy.com/nds_default.aspx?page=3[/url]

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 彤b^^ 於 07-7-29 20:49 發表
不過行要用筆,成日表番左菜單出來!

係,我慣左用十字制黎玩game,突然要用筆control都唔係好慣

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

請問現在有咩新game介紹,買

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 XOGOGO 於 07-7-20 13:55 發表
我己玩過
--應援團
--大腦學堂
--mario
--炸彈人

玩超級服務生丫, 好好玩架~~~~

水晶宮

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1054582&extra=&page=1

原來呢度係part 1黎架,過左2000發表,請去part 2繼續啦:mrgreen:

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我今日買左兩部NDS 吉之島95折 , 然後行去GAME SHOP買左兩張R4+1 GB CARD = $450一套, 咁貴呀!佢地話R4斷貨, 周圍都炒到好貴喎!?-( ?-(

原文章由 haileymama 於 07-7-30 23:37 發表
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1054582&extra=&page=1

原來呢度係part 1黎架,過左2000發表,請去part 2繼續啦:mrgreen:

別墅

我想問吓妳哋有冇用dstt card/ tt card 而唔係用 r4 card嫁?

大宅

你地有無人玩緊DoCoMo菇呀,有無攻略可以提供?
原文章由 sheeppig 於 08-1-8 14:08 發表
我想問吓妳哋有冇用dstt card/ tt card 而唔係用 r4 card嫁?

首頁

尾頁

跳至