自由講場

跳至

首頁
23456...31

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:我真係好想講粗口閙個天文台,5分鐘都過唔到

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:D幼稚園小朋友好佐住你咩,做咩要趕佢地返

原帖由 啫喱黃 於 13-09-23 發表
D幼稚園小朋友好佐住你咩,做咩要趕佢地返學喎

simple is the best~

公爵府

引用:Quote:原帖由+123!@#+於+13-09-23+發表我寧

原帖由 lovenambb 於 13-09-23 發表
咪係!佢要返學不知幾好,望都望佢返學,自己又可以抖下
係wo,已經放左三日了,今日又要同細囡覆診,帶埋大囡去真係有d呢hea,不過我冇怨過任何野

男爵府

我估樓主原本仲訓緊,因為下午班小朋友要返學,所以要逼住起身,阻住佢訓,所以又鬧天文台:;pppp:

複式洋房

冷静d la...好小事啫,你咪唔好返囉

子爵府

伯爵府

引用:出現啦!+出現啦!+幾點落都要鬧天文台嘅po,+

原帖由 Edithcsm 於 13-09-23 發表
出現啦! 出現啦! 幾點落都要鬧天文台嘅po, 正如各位預期出現啦!
係囉,經常性出現

子爵府

又插天文台,人地都係按數據講嘢啫。。

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

請假
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

禁止訪問

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:返學姐,有幾辛苦?原本冇風的話都係要返架

原帖由 850212 於 13-09-23 發表
返學姐,有幾辛苦?原本冇風的話都係要返架啦,個風都走左,要返好正常呀?

...
返學前要搵地方食嘢果度難,6299 揍邊度煮到咁多

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

有幾噤大不了?家長可因應情況選擇返或唔返

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:而家食野都大把時間啦,唔夠時間煮未落街買

原帖由 850212 於 13-09-23 發表
而家食野都大把時間啦,唔夠時間煮未落街買羅
邊度都爆,你去睇吓

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珍珠宮

減齡達人勳章

你覚得危險,咪唔好返囉!你做人亞媽就自己決定,幼稚園 唔返一日半日有幾大問題呀唔好係又嘈唔係又嘈,你只會比人覺得係怪獣家長

伯爵府

好媽媽勳章

呢d事唔會只發生一次,要有兩手準備。

全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

水晶宮

引用:Quote:原帖由+850212+於+13-09-23+發表返學

原帖由 Yubi.T 於 13-09-23 發表
幼稚園返下午校有茶點時間,唔駛驚餓親喎,怕餓親就買個包比小朋友食先送返學囉

珊瑚宮

啫喱黃 發表於 13-9-23 10:41
5分鐘都過唔到
以科學而言, 一分一秒都應該抓緊。

公爵府

好媽媽勳章

洗唔洗呀!

好似唔關天文台事喎。
天文台睇天氣,唔係學童,
學童係教統局喎。

冷靜吓啦! 上網睇吓全香港的天氣都無咩風雨

水晶宮

引用:Quote:原帖由+850212+於+13-09-23+發表返學

原帖由 Yubi.T 於 13-09-23 發表
同埋就算唔返學佢地都要食野架啦,唔通唔駛返學就唔駛食晏?

首頁
23456...31

尾頁

跳至