跳至

首頁
12345...74

尾頁

大宅

Re: 05年7月媽咪會 (Part 13)

今日喺極開心既氣氛之下開新校啦!

衷心希望學校繼續熱熱鬧鬧,互相分享育兒心得

老懷安慰既校長上

複式洋房

Del

大宅

洵媽

大宅

報到!龍媽到!

大宅

我又到..唔知第幾呢..

大宅

到!

大宅

COOL!!!

花花,恭喜你

大宅

花花,你今日做左第一,以後一定要勤勤力力啦

校長閃啦

大宅

嘩,今日咩事咁熱鬧,真係好多稀客喎!連我呢個稀客都係到。

男爵府

好媽媽勳章

到到到到~~

龍媽,
直頭要唱家燕姐首歌添啦~~

稀呀~~稀呀~~稀~~呀~~稀呀稀

大宅

唔制呀, 已經第十啦
我要學習做會笑的媽媽

大宅

bebobo 寫道:
[包媽,

唔知你會唔會揀4月呢.. 你同露姨帶包包去呀? 跟團定自己去呀? 我上次自己去, 今次都應該自己去, 西門丁開左一間新酒店, 聽win姨講價錢都幾好.
講開d baby food唔好打我..我都依家都未比jj試, 我已經諗定今個星期比佢試架啦, 因為平時99湊, 好難比到jj食, 所以要等假期, 不過好多謝你就真, 之前都唔記得講!

我係同露姨去呀!因為佢肯幫我湊女呀嘛!
不過我唔係去台北呀!我今次去台中,因為台灣而家有個新o既境點叫做"清境農場",o個度講到有小瑞士之稱,好多花花草草,好有歐陸風情o架!因為無錢去歐洲,咪唯有揀呢度囉!而且去台灣又可以浸溫泉,我已經搵左個團有齊我要o既野o架喇!不過唔知成唔成團o者!

男爵府

好媽媽勳章

IE媽,
下次你要快 d 至得啦.... hahahaha~~~

大宅

j媽,

jj 嘔有冇嘔啖ar,我聽99講bobo豬試過食猴jo末會連埋d啖嘔出黎,咁好快就好架啦!

男爵府

好媽媽勳章

包媽,
正呀, 有得浸温泉.... 不過 .... 包包係咪應該唔浸得架呢 ??
咁你同露姨咪要分開浸囉 ?

大宅

校長,知道,不過∼∼∼∼你閃一陣好喇,唔好成日唔見人

BY THE WAY,賓妮出第三隻大牙喇!AND,食左一日藥,d風難好了好多,而家我唔敢比賓妮亂食野,重寫下佢食過d乜,盡可能

大宅

包媽,

真HAPPY又去旅行,我聽到都鄧你同包包同露姨開心。

男爵府

好媽媽勳章

花花,
敏感真係最難攪, 因為成日都唔知源頭係乜 ....

大宅

洵媽,
其實我都唔知小朋友浸唔浸得!
不過我去日本見過有人帶bb浸,我諗如果d泉水唔係太熱,唔係浸太耐應該無問題掛!

大宅

花花,

好掛你添!好耐冇見啦!希望賓尼兔快d好返啦!講開風難,有1日起身我下半身好痕,點知發現腫左一舊,跟住換褲時發現成個下半身都出晒風難,冇幾耐又到隻想出,後尾諗住去睇e生點知果日係12月25日冇得睇添!我查返d潤膚露就退晒,早一日只係食過麥當當的小龍蝦蛋沙律三文治,冇埋由麥當當 d 龍蝦咁堅架!

[quote]
ricfa 寫道:
校長,知道,不過∼∼∼∼你閃一陣好喇,唔好成日唔見人

BY THE WAY,賓妮出第三隻大牙喇!AND,食左一日藥,d風難好了好多,而家我唔敢比賓妮亂食野,重寫下佢食過d乜,盡可能

首頁
12345...74

尾頁

跳至