跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:大埔小學今日交表情況點?

大家心情都十分緊張!

複式洋房

寶湖收表多不是新聞了!一向如此。

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:2位高人+ +

原帖由 Clearsky 於 13-09-24 發表
2位高人
高人?請問咩意思呢?

伯爵府

其實個幾間唔使問都知大把人交表,因為講緊唔係幾百人入小一,所以一定多

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:其實個幾間唔使問都知大把人交表,因為講緊

原帖由 fmc 於 13-09-24 發表
其實個幾間唔使問都知大把人交表,因為講緊唔係幾百人入小一,所以一定多

...
唔使問都知多,但多成點? 有無人知道第一輪每間學校收表情況?

執仔之手 與仔偕老

大宅

寶舊前一年自行收三百多表,都是交表倒數第二日朋友自己的NO.
今年6月叩門聽講都有300多位參加

伯爵府

回覆:叉燒媽 的帖子

我意思多到有分無分都要抽,

要知幾多百,都無用

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:我意思多到有分無分都要抽,要知幾多百,都

我意思多到有分無分都要抽,

要知幾多百,都無用
真係可以咁豁出去
如果我得15分。。。見到首階段己經比我預期中多出過多,真係會退而求其次wor

執仔之手 與仔偕老

伯爵府

回覆 叉燒媽 的帖子

總知見到H.K教育真煩

王國長老

引用:回覆+叉燒媽+的帖子總知見到H.K教育真煩

回覆 叉燒媽 的帖子

總知見到H.K教育真煩
無錯

執仔之手 與仔偕老

複式洋房

請問早遲交form 會影響結果嗎?我還未決定,打算最後一日交
會少D機會嗎?

rainbow_ho  最後一日但切勿最後一刻,否則若帶漏文件便無時間再交過!  發表於 13-9-26 22:24

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:yw270 的帖子

無關係!

計分制!

勸家長了解小一派位制度及勿過份憂慮

大宅

回覆:yw270 的帖子

我都未決定到,你有冇兩三間心儀d架

複式洋房

回覆 mrs.so 的帖子

謝!只怕當大家都15分時學校會睇number, 因我隱約記得自行派位學校可選擇自己抽籤或經教育局抽,所以有D擔心。其實未決定係因為未查到保母車情況,心儀學校校車唔到我家,但次選學校校車到,如果大家有大埔區保母車資料請分享給我啦,謝謝!!

伯爵府

早一兩日好D,我見有D家長交表時帶漏野,帶錯野,要再交

大宅

其實d 學校遲d會唔會公佈收左幾多份自行表架?

男爵府

請問有無人打算下週一先交表?

王國長老

引用:請問有無人打算下週一先交表? +

原帖由 lokjoan 於 13-09-26 發表
請問有無人打算下週一先交表?
咁你自己一定要check清楚哂文件齊唔齊喔

執仔之手 與仔偕老

複式洋房

我都係報寶舊,希望一切顺利……仲有一個月

大宅

請問大家知吾知各校最後收左幾多份自行表?

首頁

尾頁

跳至