在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 有冇做merchandising既媽咪 (PART 7)

inkink/barneywong,

barneywong問話我62 99吾會比面色其他兄弟妹睇。梗吾會啦!
我同佢d兄弟妹早4年前已反左面。事關我62 99洗腳吾抹腳簽爆咭 率之要勞動收數公司收數我地先至揭發事件。銀碼兩件加埋20幾萬 我兩公婆幫左手還左兩期minimum但當叫各兄弟妹幫手時,個個耍手令頭。最後我兩公婆米同62 99申請破產。連申請破產費用個3萬亦是我老公填出來。總之,1樣米養百樣人;家家有本難念的經係啦!
今晚食生日飯,我就會當佢地透明羅。
蚊蚊媽

珍珠宮

Re: 有冇做merchandising既媽咪 (PART 7)

早晨

別墅

cway,
早晨呀! 今日你都要返工呀?

珍珠宮

manmum,

我地就已經係唔多會同d 靚仔 , 因為呢頭話完, 轉頭佢又係咁, 真係反而叫佢快d 跟番d 野, 跟住搵定人replace 佢好過喇.

乜原來你62,99咁鬼失策呀, 不過你對佢地仲係咁好, 都好難得, 比我實激c + 反面

珍珠宮

inkink,

係呀, 我今日有返工架. 不過上黎 say hi 之後就好忙lu

男爵府

毛記既頒獎好鬼假
蚊蚊媽

侯爵府

MAN MA
你個CASE咁鬼似我FD
62 99 去完歐洲WET 之後 發現 LOOK 爆 CARD
又係佢兩公婆頂哂 :-( :-(

男爵府

我金d。比完錢仲做埋衰人添。
蚊蚊媽

珍珠宮

manmum 寫道:
毛記既頒獎好鬼假
睇左尾段, 佢地又做得假, d 歌手好多都強顏!

男爵府

商台好睇d
蚊蚊媽

珍珠宮

蚊媽, 栗子媽,

想問下你地對羽絨有冇研究, 想買件暖d 既羽絨, 應該買邊個牌子好d? 係咪 N 記個d 大牌子好d?

男爵府

今日我11點都返公司。不過沉日老細同我講,過多2、3禮拜會由第2組調個fit馬比我 好在我都識。真係幾架
蚊蚊媽

珍珠宮

manmum 寫道:
商台好睇d
都算係啦.

珍珠宮

manmum 寫道:
今日我11點都返公司。不過沉日老細同我講,過多2、3禮拜會由第2組調個fit馬比我 好在我都識。真係幾架
人地阿姐肯放人咩?

男爵府

喂!<----------睇吾睇倒呢個字?
我睇晒woven架。緊識羽絨啦! :mrgreen:
N 記我識人呀!比sample妳啦!
蚊蚊媽

男爵府

可能會抄那個大佬。有多1個account比我睇。其他的第二d灘分。[quote]
cway 寫道:
[quote]
人地阿姐肯放人咩?
蚊蚊媽

大宅

manmum,

我家人咪又係咁唔生性, 家姐就幫佢頂左10幾萬咭數, 細佬又10萬外圍數, 唔係 mo 仔出左世, 睇怕仲出緊血. 爸媽就攞份退休金黎炒股票, 蝕哂! 我試過玩脫離關係添. 咁大個人都係咁, d 細既咪一齊跌落火坑囉.

男爵府

可以開台
蚊蚊媽

珍珠宮

你識人比 sample 我, 我梗要啦, 多謝你先

不過其實唔係我要呀, 我家姐想買件去旅行, 去法國, 過年去會幾凍, 佢上次都係2月去, 佢話好凍, 佢冇著羽絨去, 覺得凍喎, 佢本身又怕凍, 所以今次要揀件暖d 既囉.

大宅

[quote]
manmum 寫道:
可能會抄那個大佬。有多1個account比我睇。其他的第二d灘分。[quote]

你老細呢招咪叫一石ニ鳥.

首頁

尾頁

跳至