自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

乜7仔啲Kitty吊飾換晒咩?

:-(

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 乜7仔啲Kitty吊飾換晒咩?

唔明?
係咪話7仔派晒呀!我TKO仲有得派喎!

大宅

順利間話派晒喎 :-(

大宅

我去開間7仔貼咗告示話派晒喎

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好多間都派晒!下週三都出新款野囉,又係Hello Kitty,聽講係襟章!果款吊飾新年祝福語版我都儲唔齊,早已放棄了!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

好媽媽勳章

tko景林早2日都派晒囉, 各位都欠d咩??

子爵府

我欠新年果6個~有咩奶油阿新年果套出唔夠一個月就換晒唔公平

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

換晒 玩野啊!
新年版我仲爭4個啊

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

reego 寫道:
好多間都派晒!下週三都出新款野囉,又係Hello Kitty,聽講係襟章!果款吊飾新年祝福語版我都儲唔齊,早已放棄了!

唔係卦,氣都未抖順喎,又黎

大宅

唔係嘛, 我昨天買周刋仲派緊喎!
我仲欠3款呀!!
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

大宅

佢話出新年呢款我以放棄儲啦!成日都失驚無神出!點儲,咩心機都無!上次套維尼又係咁!安排失當!你話好似ok咁預埋可放特別版放都好,比人知佢會有幾多隻特別版!
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我噚日買magazine都有wor.不過唔係屋企樓下個間,係彩虹地鐵站個間

有兩間既wor,你有無問出面個間呀
lolo123 寫道:
順利間話派晒喎 :-(

大宅

我啱啱係sau mau ping果間都仲有好多喎,不過到依家仲欠2個都唔知放唔放棄好

首頁

尾頁

跳至