在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

早兩日,囡囡突然發高燒 (39.7c)

pls click here↓
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1626910&extra=page%3D3

last兩日,她都番唔倒學 (她有d唔開心)
尋日,她同我講:「媽咪,我見唔倒全班同學仔,攞唔倒電話!:-( 」
對她lee講......真可惜!!

今朝,我見她有番d精神,我咪第一時間探一探佢,
一睇...37c (正常)
我嘅心情好番d ,終於可以放下心頭大石!

下午,她同我講:「今晚要食"飯"呀, 媽咪 !」
(果然係一個飯桶) 冇飯不歡~~
另外,今日開始她正式放暑假啦!
好彩,我一早預備好......plan定哂比佢暑期班,
唔係.....我就惨啦!

[ 本文章最後由 ru_663th 於 08-7-18 01:25 編輯 ]

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

原文章由 vincy1015 於 08-7-18 02:59 發表

無事就好咯!!
我對仔女都唔可以發燒, 會嚇親我的

做父母最怕係......仔女有病!

珍珠宮

好耐冇乜媽咪上嚟攪邊科??
唔通.......移哂民

今日,我囡開始....暑期班啦! (唔洗煩我 )
她很開心!(參觀"維x奶廠")玩左半日~~
果到派左小小禮品比她

晚上,我哋出左街食dinner,食完之後,
突然,有一位靚c奶叫我 (我冇留意 )
原來係........mayken1612
我果時識唔倒"她",因為.....燈光好暗
另外,她樣子...... (紮起左hair)
連我亞囡都問我:「誰?」

唔好意思 mayken1612 靚c奶~~

禁止訪問

大宅

原文章由 ru_663th 於 08-7-19 01:00 發表
好耐冇乜媽咪上嚟攪邊科??
唔通.......移哂民

今日,我囡開始....暑期班啦! (唔洗煩我 )
她很開心!(參觀"維x奶廠")玩左半日~~
果到派左小小禮品比她

晚上,我哋出左街食dinner, ...

你好大膽喎,咁靚嘅兩母女都唔認得,唔係咁攪嘢呀

大宅

原文章由 vincy1015 於 08-7-18 02:57 發表

HI! nicnicman,

好開心你仲記得我喎

vincy1015:

點解你個blog絛link唔岩嘅?好想入去睇都去唔到

男爵府

2008.07.22 是日精選食譜(Today Special)

"香草鮮茄燴雞絲"

"食譜"
請點擊以下網址Please Click
http://hk.myblog.yahoo.com/cherrylungmrsho/article?new=1&mid=16023

洋房

回覆 #4 vincy1015 的文章

會否給她讀學前

洋房

hihi我住新都城ar

珍珠宮

原文章由 NICNICMAN 於 08-7-21 20:17 發表

你好大膽喎,咁靚嘅兩母女都唔認得,唔係咁攪嘢呀

NICNICMAN,

果晚......好暗d街燈
所以....我冇留意mayken1612 靚c奶

ru_663th

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

Dear All:

近日天氣熱,食番個湯飯就至正斗,濕濕哋易入口呢~ 我家兩位小姐食到唔停口呢~

"冬瓜粒湯飯"

"食譜"
請點擊以下網址Please Click
http://hk.myblog.yahoo.com/cherrylungmrsho/article?new=1&mid=16066

男爵府

Dear All :

今日介紹嘅呢味餸菜,簡單方便又惹味,預備工夫加埋煮,都係幾個字就開得飯喇~ 哈哈~當然仲要等煲飯熟啦~ Wakakakaaaaaa~

"蔥菜蒸肉餅"食譜請點擊以下網址
Please Click
http://hk.myblog.yahoo.com/KellyandRuby-mami/article?mid=16445

男爵府

『今日好煮意』"雙菇炆排骨"食譜請點擊以下網址
Please Click
http://hk.myblog.yahoo.com/KellyandRuby-mami/article?mid=16687

民房

請問,將軍澳有沒有以普通話教授中文的學習班?

首頁

尾頁

跳至