自由講場

跳至

首頁
12345...26

尾頁

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:我為咗呢件事喊

你唔講清楚人地點會明就算幾肚餓 幾想嘔都好 我都唔會要個老人家晨早起身煮野比我食

大宅

唔好唔開心,安心養胎吧,世界好大,你再長大便會明白每個人都有自己思想,睇法。或者這次你當是由不同角度看事物,雖然有些jm說話比較直率、偏激,但有些地方你的確可以改進及做得更好一些加油!!

男爵府

BK Milk勳章

若果係咁,就唔好打啲唔打啲啦!

子爵府

好媽媽勳章

其實你知唔知自己果篇\'享受\'寫乜?你寫你99晨咁早起身為你煑麵。仲話自己煮個麵都唔識。最重要個主題係享受。入面只提過一句今日無嘔。點鬼知你想講你享受這幾日無嘔嘅日子咩!!係人入去睇都以為你享受一個老人家為你晨咁早煮個麵。只不過係鬧醒你。你已做人阿媽了。麵都唔識煮比自己食。遲d點煮野比小朋友食呀?有乜好喊?

falalala    發表於 13-9-28 02:26
Cutemom0808  agree  發表於 13-9-27 10:58
Miulo    發表於 13-9-26 19:55

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我無睇你個帖嘅內容,

但係唔用享受二字,

應該會好好多,

或者改做感激,感恩

伯爵府

係咪唔識刪個app? 識唔識問? 只要你肯問...呢度大把人教你!

vivibabyvivi    發表於 13-9-26 21:50

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

樓主有自己原因
但別人冇辦法認同亦好正常
各有各嘅價值觀啫
覺得啱咪繼續囉
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

伯爵府

陪月勳章

哦!

希望明天會更好....

珍珠宮

畀面勳章

無睇你個post 唔知咩事tim

公爵府

如果個媽媽唔識煮食,做小朋友嘅就好可憐。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

引用:點解呢個世界有某d人+唔清楚成件事就話三話

原帖由 CrYsTaL0129 於 13-09-26 發表
點解呢個世界有某d人 唔清楚成件事就話三話四 我原本只係上來睇就多 自己發言係好少 但無諗到呢幾日好嬲 有 ...
煮個noodle都唔識又真係好有問題,你第日點湊仔女

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

CrYsTaL0129 發表於 13-9-26 19:09
點解呢個世界有某d人 唔清楚成件事就話三話四 我原本只係上來睇就多 自己發言係好少 但無諗到呢幾日好嬲 有 ...
認真答你, 買麵包我已經唔會買兩個.....自己大緊肚....真係唔知幾時會肚餓...上到去見到你姑9, 你可以同佢講, 叫佢帶你去超市買杯麵又好, 餅乾又好, 買定冇壞....而唔係 '5點幾肚餓, 就叫你99起身整野俾你食' 唔係一句 '我冇用' 就乜都唔識唔理唔做...你好似仲有個小朋友, 咁你平時點照顧佢???

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

坦白講句,之前有d圍插人的posts確係有些過分無中生有,但今次樓主妳又争唔洛手,咁大個人冇理由仲衣來伸手飯來張口,而且仲係準媽媽。不如多d去下烹任嗰邊,對妳有好處的

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

樓主 唔好再話自己無用 就乜都唔學 第時你小朋友出世 你唔食 佢都要食架 莫非又要你99煮

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

引用:其實你知唔知自己果篇\\\'享受\\\'寫乜?你寫你

原帖由 mrscheung 於 13-09-26 發表
其實你知唔知自己果篇'享受'寫乜?你寫你99晨咁早起身為你煑麵。仲話自己煮個麵都唔識。最重要個主題係享 ...
講得好對,第日點湊仔女!

大宅

你會吾會五點幾叫醒自己呀媽煮野你食?以後你都打算教育小朋友飯來張口?自己動下腦啦!大人大姐仲覺得自己無錯!

Miulo    發表於 13-9-26 19:57

珍珠宮

畀面勳章

你C6呢?佢唔係同你一齊返99度?如果佢同你一齊就應該叫c6煮而唔係叫99煮

水晶宮

真心想同你講,
你將要做媽媽了,我誠心希望你學會更加硬整d!
你將要為自己b 打天下,
who cares some網民既說話呢?
佢有佢講,你有你上網!
永遠唔好將唔岩聽既野放係個心入面…
我唔會去批評你之前發既post,
我相信有好多人都唔知道點樣係網上生存,
唔識得用文字藝術去幫自己加分…

水晶宮

hashtag影視迷勳章

引用:點解呢個世界有某d人+唔清楚成件事就話三話

原帖由 CrYsTaL0129 於 13-09-26 發表
咁你慢慢享受喇……

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

樓主咁講,可能佢個度燒柴??
所以咪唔識煮野,
算啦,大家放过佢啦!!

falalala  燒柴.. .. 又係喎  發表於 13-9-28 02:28

首頁
12345...26

尾頁

跳至