跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

Re: 2004年6月bb (part 27)

好好多... 好明顯佢無再r..... 尋晚訓覺都ok d.. 但係隻妹豬近排鍾意6點鐘叫聲我.... 我要好努力咁暗番佢訓.... 俾啖水佢飲... 等到7.30先起身, 餵食奶...

大宅

我仲未走得

男爵府

遲來的報到 ...!

今朝睇免費報紙, 話中女郭羨妮 .........! 我都覺得中女呢個形容詞怪怪的.....~!

等待驗證會員

我今朝係睇講蘭子......
mango22 寫道:
遲來的報到 ...!

今朝睇免費報紙, 話中女郭羨妮 .........! 我都覺得中女呢個形容詞怪怪的.....~!

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

山渣,
mug 亞妹咁細個就出風lan呀? 遺傳定???

男爵府

Sandra,
你講開蘭子, 頭先出 cwb city super 買野, 甘o岩見到佢, 佢真人都幾靚

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

[size=large]早...[size=x-large]晨...[size=xx-large]呀...

今朝唔知醒, 7:25 先起身, 求其刷牙洗面梳頭換衫就衝出門口, 好彩一落到去有巴士, 8:20 返到公司 (已經買埋早餐 :mrgreen: )

子爵府

尋日上左中山, 原來已開新版, 我追下post先~

等待驗證會員

亞妹尋晚有微燒, 今日要同佢睇醫生... 佢尋晚4點鐘醒左係到反.....

伯爵府

又發燒??? 典解兩兄妹成日都發燒ge??

zoe 尋晚訓得唔好, 聽阿娘講話佢醒左四/五次, 好似發惡夢咁, 想問下你地小朋友有冇發夢呀??

子爵府

阿囡個身唔知出d乜野, 心口/背脊/大脾都有, 俾佢 r 到紅晒一粒粒 (好似熱痱咁)。同佢搽左幾日cream, 但都唔係好得。佢沖完涼後或朝早換衫返學時除左衫褲, 會 r 得特別犀利...駛唔駛同佢睇e生呢

等待驗證會員

真係輪住來... 隻大豬今朝飲奶急得滯, 咳左兩咳就嘔奶....
跟住返到學校又唔俾我走... 我話左俾ms.tammy聽佢今朝嘔過奶...可能心情唔係太靚... 跟住我眼見都有幾個同學仔係到摟計...... ms. tammy話佢地就好似個天氣咁....

大宅

早晨! 早晨!

渣,
做咩阿妹"又"燒番?

pauline,
妳真係好快, 唔駛1個鐘可以由自己張床返到公司, 俾我一定唔得, 每朝我要"磨"半個鐘先出到門口(我無化妝習慣), 而家已經快左, 以前要成個鐘至得呀.

等待驗證會員

呢樣我知! 您可以用片糖煲水同亞囡抹身... ok ga.. 應該係乾燥所以痕... 而佢一r就起晒..... 因為我家小姐上個禮拜都係用呢個方法變番"靚女"....
kohelen 寫道:
阿囡個身唔知出d乜野, 心口/背脊/大脾都有, 俾佢 r 到紅晒一粒粒 (好似熱痱咁)。同佢搽左幾日cream, 但都唔係好得。佢沖完涼後或朝早換衫返學時除左衫褲, 會 r 得特別犀利...駛唔駛同佢睇e生呢

等待驗證會員

我都唔知典解佢會有燒, 如果出風lan應該唔會發燒... 但係尋晚半夜都"有"燒..... 我等陣會同佢去睇睇醫生....

伯爵府

海倫,
如果係我, 我會帶阿囡去睇醫生, 求安心嘛 :mrgreen:

小虎媽,
我今朝真係樣樣野都9秒9速度去做, 刷牙唔駛一分鐘就刷完 (所以今朝狂食香口膠), 無用洗面油洗面, 就咁用清水撥兩撥抹乾就算, 頭都無照住塊鏡黎梳, 就咁梳完無打 kick 就當梳完, 衫褲就求其眼見到乜就著, 都唔慢慢襯, 袋無執過, 淨係加多把縮骨遮就即刻著鞋走人啦, 成個過程歷時大約五分鐘, 宜家諗番起都覺得自己好勁

大宅

helen,
會唔會濕疹發作?

pauline,
會呀.......仲會發開口夢(聽得出佢好似俾人搶左玩具之類), 扎醒喊; 有時半夜大叫"媽媽", 要我過床陪佢瞓.

等待驗證會員

哈哈... 我朝朝都係咁上下.....
pcsiauw 寫道:
我今朝真係樣樣野都9秒9速度去做......

子爵府

咦~ 等我今晚試下先!
咁...用幾多片糖煲幾多水呀? 係沖涼前定沖涼後抹呀, 仲駛唔駛過水呀??
我都估係乾燥呀, 但阿囡好抗拒搽cream, 每次我話搽, 佢就發晒癲咁......今朝好d, 我叫佢自己搽, 佢反而肯pat一大pat cream落自己腳度搽!

阿囡好精, 今朝佢一除衫就r, 原本無乜事ge皮膚, 好快就r 到紅晒。我同佢講, 如果rr, 我就要幫佢搽膏膏, 佢即刻話:「我無r呀......媽咪幫我r啦!」然後晴爸見到晴晴r, 就話佢; 晴晴即刻大叫:「係媽咪r呀!!」(但我由頭到尾都無幫佢r過!)
ardnas65 寫道:
呢樣我知! 您可以用片糖煲水同亞囡抹身... ok ga.. 應該係乾燥所以痕... 而佢一r就起晒..... 因為我家小姐上個禮拜都係用呢個方法變番"靚女"....[quote]

大宅

pauline,
咁妳有無帶多件外套, 今晚轉涼呀.....

渣,
用片糖水沖涼, 阿妹會唔會變粒糖? 駛唔駛落浴露/過水?

首頁

尾頁

跳至