自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有冇試過同居呀?

我哋一個星期同住一日,算唔算同居ar
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

大宅

我同老公同居左3年就結婚 :mrgreen:
GLITTER WORDS INTRUCTIONS
» Click inside the textbox then hold Ctrl on your keyboard and press the A key. Next hold Ctrl and press C. On your blog, myspace, personal page, or profile hold Ctrl then press V and add the playboy graphics where you want it to appear on your page.

Results:

別墅

winnie,

我都同我老公同居咗兩年先結婚...我都覺得冇問題呀!

大宅

cspc7, 我以前都係, 又係同老公同居兩年先結婚架!
其實我諗起, 我有個男仔friend, 識咗女朋友成10年先結婚,
點知結婚唔夠一年, 就同我地講, 原來好多生活慣都唔夾。

cspc7 寫道:
winnie,

我都同我老公同居咗兩年先結婚...我都覺得冇問題呀!

別墅

我應同,結婚同,同居係兩回是[quote]
lui_ho 寫道:
cspc7, 我以前都係, 又係同老公同居兩年先結婚架!
其實我諗起, 我有個男仔friend, 識咗女朋友成10年先結婚,
點知結婚唔夠一年, 就同我地講, 原來好多生活慣都唔夾。

複式洋房

有呀!同居2年後結?!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20726;3/st/20100301/k/3164/preg.png"

洋房

no

男爵府

BK Milk勳章

我都好贊成先同局後結婚, 得出o既結論係同男友真係唔多夾~結婚係一定要知道及接受對方o既缺點~

子爵府

畀面勳章

m琳琳 寫道:
我果時15歲識我老公就同居喇,果時令屋企人好擔心(自己衰任性),同居左5年即20歲就結婚

我未夠15歲識我老公,又係15歲就同佢同居,頭兩年多就同埋佢父母一齊住,之後日子就我倆自己搬出來住,同居了前後6年21歲結婚

男爵府

我同老公同居咗3年註冊, 6年後先擺酒架~

男爵府

畀面勳章

我同老公同居咗2年半至結婚 :lol: :lol:

大宅

已同居一年零二個月

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

無呀.....
My Two Princess

首頁

尾頁

跳至