自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我未生,唔怕尿,但好抗拒大便。 成日同媽媽說,如我生了,希望老公換屎片。因為大便真係好難頂。有時看見親戚的小孩都受不了呀!

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:生小孩前是否抗拒其他小孩的屎尿?

公爵府

生完都會抗拒其他小孩既屎尿喎

男爵府

生左都接受唔到其他小朋友嘅之前做餐廳有枱客掉低條片喺枱底就走左,一啲都唔想執

珍珠宮

引用:人人都驚屎尿架啦不過自己仔囡自己都唔搞既

原帖由 puicps0614 於 13-09-27 發表
人人都驚屎尿架啦不過自己仔囡自己都唔搞既話,搵邊個搞?

...
希望我老公會肯搞:lol

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

puicps0614 發表於 13-9-27 22:18

...
請姐姐

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

以前好唔鍾意小朋友,覺得佢地好麻煩,唔好講話屎尿,見到佢地已經感覺好煩!不過老公要我生,到阿囝出世後,自己超級愛bb,依家我最鍾意初生bb,好可愛呀

珍珠宮

引用:生左都接受唔到其他小朋友嘅之前做餐廳有枱

原帖由 lovebabyching 於 13-09-27 發表
生左都接受唔到其他小朋友嘅之前做餐廳有枱客掉低條片喺枱底就走左,一啲都唔想執

...
好無品啊!!

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:puicps0614+發表於+13-9-27+22:18+人

珍珠宮

引用:以前好唔鍾意小朋友,覺得佢地好麻煩,唔好

原帖由 細芝麻 於 13-09-27 發表
以前好唔鍾意小朋友,覺得佢地好麻煩,唔好講話屎尿,見到佢地已經感覺好煩!不過老公要我生,到阿囝出世後 ...
我都中意小孩,不過賴屎的話,真係唔想抱

大宅

回覆:YEOMORGAN 的帖子

初時未生都怕,但生了後只見佢有入(飲奶)有出(屎尿)即健康所以無計較咁多,佢痾少日屎仲擔心tim

水晶宮

好媽媽勳章

引用:生左都接受唔到其他小朋友嘅之前做餐廳有枱

原帖由 lovebabyching 於 13-09-27 發表

...
我試過差d係路中心踩中

珍珠宮

引用:以前好唔鍾意小朋友,覺得佢地好麻煩,唔好

原帖由 細芝麻 於 13-09-27 發表
以前好唔鍾意小朋友,覺得佢地好麻煩,唔好講話屎尿,見到佢地已經感覺好煩!不過老公要我生,到阿囝出世後 ...
我都中意小孩,不過賴屎的話,真係唔想抱

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:人人都驚屎尿架啦不過自己仔囡自己都唔搞既

原帖由 puicps0614 於 13-09-27 發表

...

男爵府

引用:Quote:原帖由+lovebabyching+於+13-09-27+

原帖由 YEOMORGAN 於 13-09-27 發表
好無品啊!!
仲試過有一個熟客,有次佢仔仔瀨左尿喺我地張梳化度,好彩佢不嬲都係好好嘅,自己抹番,如果其他客都唔肯定會唔會自己抹

伯爵府

梗係!做乜無啦啦玩屎尿

公爵府

引用:我未生,唔怕尿,但好抗拒大便。+成日同媽

原帖由 YEOMORGAN 於 13-09-27 發表
我未生,唔怕尿,但好抗拒大便。 成日同媽媽說,如我生了,希望老公換屎片。因為大便真係好難頂。有時看見 ...
唔抗拒,人人都有大小老院姑娘二便,又唔係要食,bb的便便已經好易接受,要照顧老人家的便便更令人抗拒,所以好佩服啲安

公爵府

引用:Quote:原帖由+YEOMORGAN+於+13-09-27+發表

原帖由 nightingale 於 13-09-27 發表
唔抗拒,人人都有大小老院姑娘二便,又唔係要食,bb的便便已經好易接受,要照顧老人家的便便更令人抗拒,所 ...
安老院姑娘

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

其他小孩嘅屎尿,生咗之後都好抗拒

子爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你放心啦!做咗媽媽後,你仔女嘅屎屎尿尿幾臭幾核突你都忍受到㗎!

首頁

尾頁

跳至