自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

大宅

睛靈勳章

Re: 原來joey 咁假 !!!

然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

大宅

你形容都好貼切, 俾你笑c!

Casablanca-220 寫道:
歌星仔,又無內涵,有咩咁巴閉。 DGS學生給問題佢都唔識答,關於狗仔隊的問題, 用中文問都唔識答,咁用英文問佢肯定要揾翻譯。英文發音都未掂,難怪蘇絲黄猛彈佢啲英文。佢嗰樣唔止似MJ, 更似101隻狗卡通/套戲入面嗰壞女人。

PXXX Off.

複式洋房

形容得好好

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

低俗粗鄙 :tongue:

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

cheap 人一個.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

伯爵府

睇佢就反胃. :tongue:

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

以前唔覺佢咁討厭,
自從佢紅左, 就發現佢" 黑人憎" 個面...
e+ 直情唔想睇佢&聽佢d野!! :evil:

伯爵府

熱血金章 大廚勳章

Hi LT,

幾時入ok屋企坐吓?今朝見到呢個post, 公司嘢都唔做住嚟出post呀真係。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我不嬲都唔鐘意佢,因為我覺得英皇出既女仔都好 cheap
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

成名的代價都勁大 :-|

大宅

I don't like her but this kind of normal thing, she should know... she thought she is a " Queen"
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

大宅

畀面勳章

我不嬲都唔鍾意佢, 佢師傅病到死死下個時, 佢理都唔理下人, 出殯個時又假到死, 見到佢就.......

大宅

畀面勳章

華麗A后呀,就梗係當正自己係A貨皇后啦!真係面就人哋比,架就自己掉! :tongue:

水晶宮

一於 揚開 華麗A后 D 野先.........
:tongue:

複式洋房

雖不知佢d歌我又真係幾like既..仲有買佢最近果2隻碟...
唉..下次都唔會再買啦.....

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

一見到佢d廣告都唔想睇
佢賣美x月餅
我就唔買美x月餅
佢而家o係百x匯賣廣告
我就唔幫襯百老匯
總之係賣乜廣告我唔睇唔買
佢一上勁歌我就轉台一係熄電視
唔想見到呢個人

大宅

Casablanca-220 寫道:
歌星仔,又無內涵,有咩咁巴閉。 DGS學生給問題佢都唔識答,關於狗仔隊的問題, 用中文問都唔識答,咁用英文問佢肯定要揾翻譯。英文發音都未掂,難怪蘇絲黄猛彈佢啲英文。佢嗰樣唔止似MJ, 更似101隻狗卡通/套戲入面嗰壞女人。

PXXX Off.

講得好!英皇出品,必屬cheap品

大宅

:tongue:

別墅

A fake person - both inside and outside!! Her life must be very tough and sad behind to make her like this. Poor person. :-( :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

個人覺得紅左既藝人平時更應注意下自己的品格修養, 唔好下下在記者前, 鏡頭前先表現出另一個樣. :tongue: :tongue:

首頁
34567...10

尾頁

跳至