自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

你有張良計,我有過牆梯,大陸孕婦,掂阿!比蝗蟲更厲害

伯爵府

Re: 你有張良計,我有過牆梯,大陸孕婦,掂阿!比蝗蟲更厲害

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 你有張良計,我有過牆梯,大陸孕婦,掂阿!比蝗蟲更厲害

其實都唔係d大陸孕婦醒...
係hk正苦白痴姐...依d野..佢一講時就成村人都諗到..話佢果d係c穚啦

洋房

我唔覺得呢 d 措施有咩用
比 3 萬 9 就有香港出世紙
之後有樓住有錢洗有書讀
真正的冚家都有人養的冚家富貴
比著係我借都借返來生

子爵府

香港政府勁無能,大陸孕婦正曲街(pk)!!!!

洋房

真係魔高日仗
無賴﹗

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大肚婆小姐 寫道:
我唔覺得呢 d 措施有咩用
比 3 萬 9 就有香港出世紙
之後有樓住有錢洗有書讀
真正的冚家都有人養的冚家富貴
比著係我借都借返來生
AGREE

男爵府

97 後的政府 更無能
有捨必有得 有得必有失

子爵府

WinChi 寫道:
97 後的政府 更無能

子爵府

d中介人好過份
我好希望佢地唔係女人,第日冇機會自己受返冇位生仔。
如果佢地係男人,我就祝佢地可以發大財,
個個有大把錢比老婆去私家生仔,
如果唔係,佢地第日都會有排受

禁止訪問

子爵府

一句講晒"香港特區政府無能"

大宅

妖...咁q仆街呀.....以為可以好d啦...原來又係d中間人攪鬼..

男爵府

寃鬼纏身呀!

複式洋房

糴米米 寫道:

點解唔可以直頭唔比佢地有出世紙

係啦, 唔比佢地出世紙就最直接, 都唔知政府做乜, 冇Q用.

別墅

唉...根本所謂政策只不過係求其做d嘢塞住我哋香港人,特首完全無能力做任何嘢,佢頂頭根本有意放d大陸人嚟香港攞居港權,大家諗深層又唔見d人會去澳門生仔,珠海過澳門夠容易啦,澳門夠可以自由行啦!又唔見d大陸喱過澳門生,因為澳門冇咁多福利呀嘛,你哋以為曾生唔知d大陸喱為咗張出世紙先落嚟香港生咩,佢只不過係一個被頂頭擺弄嘅扯線公仔 :-( :-( 香港人都係要自己諗定後路

子爵府

korie 寫道:
唉...根本所謂政策只不過係求其做d嘢塞住我哋香港人,特首完全無能力做任何嘢,佢頂頭根本有意放d大陸人嚟香港攞居港權,大家諗深層又唔見d人會去澳門生仔,珠海過澳門夠容易啦,澳門夠可以自由行啦!又唔見d大陸喱過澳門生,因為澳門冇咁多福利呀嘛,你哋以為曾生唔知d大陸喱為咗張出世紙先落嚟香港生咩,佢只不過係一個被頂頭擺弄嘅扯線公仔 :-( :-( 香港人都係要自己諗定後路

講得好~邊個做特首都係一樣 :-( :-( :-( :-(

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

最愛小朋友 寫道:
d中介人好過份
我好希望佢地唔係女人,第日冇機會自己受返冇位生仔。
如果佢地係男人,我就祝佢地可以發大財,
個個有大把錢比老婆去私家生仔,
如果唔係,佢地第日都會有排受

侯爵府

suilangmui 寫道:
一早預o左啦. 曾生真係d香港市民係白痴. 想挽回民望? 第二世啦.

首頁

尾頁

跳至