跳至

首頁

尾頁

民房

你地BB一日大便幾多次

如題

禁止訪問

好媽媽勳章

Re: 你地BB一日大便幾多次

民房

我B仔40日大,先前吃S26 依家吃A+,呢個星期都係二日一次大便,唔知正唔正常,同你在那買森永同幾多錢ar?

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

我囝囝今日Day22, 食A+每日一次大大~

複式洋房

BB 28日大, 食明治, 一日一次大大。

伯爵府

我bb食a+,依家一日一次大大...我每晚都會"豆"佢屙...屙得好乾淨架~

洋房

我bb食Snow, 依家2 days 一次大大

男爵府

我阿b食a+, 每日都有1次便便.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

別墅

我阿b46天大, 食媽媽奶,昨天沒有大便, 今日有兩次勁的!
彤彤最新一輯寫真集出爐了!{Weight 3.33kg}12月22日 3.7kg ;-)[size=medium]1月10日 4.63kg2月12日 5.5kg ;-)6月11日 8.11kg

洋房

想問下你每晚係乜嘢時候"豆"佢屙便便呢? 會係响佢食完奶奶之後, 定係你自己定一個時間比佢呢? 但呢排天氣咁涷怕唔怕會涷親佢呢? 開頭"豆"佢的時候會唔會未必有得屙, 要比啲耐性定時定候等佢習慣適應呢? 因為我的bb屙得好冇時候, 有時一日兩次, 有時兩日一次, 有時可能三四日先一次, 我問健康院啲姑娘, 佢話大人都會便秘, 個個人機能唔同, 所以唔係問題, 你有冇意見比我呢? 謝!
lcbb

大宅

我囡囡54日大,食人奶,但係4-5日先有大便,通常佢第四、五日無便便就不停哭,姑娘話係正常

男爵府

Carrie,

請問你点樣"豆"你BB屙便便?我阿B每日都去得幾辛苦
:-( :-(

謝謝
carrie_1102 寫道:
我bb食a+,依家一日一次大大...我每晚都會"豆"佢屙...屙得好乾淨架~

別墅

My bb used to 大大 everytime I feed for the first three weeks. Stepping in the forth week, he 大大 once a day or sometimes twice a day.

首頁

尾頁

跳至