自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:一早見到新+update+又燒着,+眼火爆+

原帖由 Sumyeema1 於 13-10-01 發表
一早見到新 update
啱啱睇到,喺度話我地作故仔!
其實佢自己唔正視問題,一味喺度推推推!
唔想幫個女咪出聲囉,呢度大把人幫!

天生女人購物狂

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由+Sumyeema1+於+13-10-01+發表

原帖由 BabyChristy 於 13-10-01 發表
其實睇佢d點評仲過份,但手機板睇唔到,又要佈局,又要買兇
好簡單件事: 不去 62 屋企, 搞掂

使唔使咁多佈局

男爵府

回覆:怒火再次上升ing

點解會有咁既老母好心痛妹妹

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+BabyChristy+於+13-10-01+發

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+BabyChristy+於+13-10-01+發

好簡單件事: 不去 62 屋企, 搞掂
佢話怕比男家唱通街,話佢唔比爺爺見孫女,又話老爺好固執要時間同佢解釋! 好多JM 嘅意思唔係唔比佢地見,不過係可以上去食飯,但係唔好上去沖涼囉!

天生女人購物狂

子爵府

引用:佢解決嘅方法就係擺個女上枱(生日願望,鬧女

原帖由 ferrari2007 於 13-10-01 發表
佢解決嘅方法就係擺個女上枱(生日願望,鬧女唔知醜),好明顯佢根本唔敢同62講一句說話,甚至乎成家人都唔敢開 ...
Agree X 100,000,000

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

算啦,人哋阿媽都唔覺係問題,我哋d街外人又可以點呢? 之前有阿媽俾安眠藥個仔食,送去俾個男友雞姦都係咁啦,咁多變態阿媽,我哋可以點呢?

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

引用:Quote:sasa0208+發表於+13-9-30+15:07+唔係

原帖由 simple430 於 13-09-30 發表
可能係在人屋簷下............

唔通真係要等 62 衰 10 + 1 先做野
會5會個呀媽都……

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

一早見到新 update
x2

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

男爵府

她只識敢怒不敢言,又怕得罪62影響頭家,轉頭又驚網絡力量話人亂作,最可憐係個女係受害者仲要比佢鬧,佢naive 到指桑駡槐係work

大宅

熱血勳章

佢覺得62一日未搞個女就冇事,但佢冇諗過個女心靈有幾傷

d咁嘅老母真係。。。

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

BabyChristy 發表於 13-9-30 21:05
我send 左簡單情況比學校,亦有jm send左個詳細d情況到學校,希望佢地會跟進就算唔係我地想像中嚴重都好, ...

你識得當事人?知道佢讀邊間學校. 呢啲嘢除左屋企之外就真係要搵學校幫手呀, 起碼個女仔仲有老師同社工跟同照顧. 有事都可以同佢傾嘛.

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都無心機再理佢,話又話過,佢唔做嘢都無計,只能祝福佢個女早日脫離魔掌

祂對我說:「我的恩典夠你用的,因為我的能力是在人的軟弱上顯得完全。」

首頁

尾頁

跳至