嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

邊度有 unicharm 尿片買?

之前訂奶粉送o左包 unicharm 尿片, 係 made in japan 貨, 早兩日開o黎俾 bb 用, 發覺勁好用 記得曾經係 mannings 見過, 但尋晚去 mannings 買 sales 話好耐無番貨.

請問唔知邊度有得賣 & 邊度平, 睇過東西好貴, 仲貴過 pampers. 唔該

男爵府

Re: 邊度有 unicharm 尿片買?

re-on, B&M, 吉之島都有
不過唔知邊間最平
呢隻牌子其實一向都唔平...不過為起都係$1.5~$1.6一塊
pampers made in japan起碼要$2

大宅

PAMPERS唔駛2蚊個, 係我青衣長發個藥房都係1.5一條.UNICHARM 真係幾好用, 摸落去好滑, BB著落去又好貼個PAT PAT. 不過就貴左D, 我都係到揾緊邊到平.

大宅

winghoney & Minniechung

我細囡都用緊UNICHARM中碼,日本製造d質地係有保證的,其實周圍都好貴,最平個時應該係1年1度在灣仔會展BB展,我當時都入

男爵府

價錢真係好平 wor. 等我今年會展BB展留意o下先得.

[quote]
盈琳 寫道:
winghoney & Minniechung

我細囡都用緊UNICHARM中碼,日本製造d質地係有保證的,其實周圍都好貴,最平個時應該係1年1度在灣仔會展BB展,我當時都入

大宅

East West TRADING

首頁

尾頁

跳至