潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Pacino Wan & Mimimomo

各位,
上星期六開始減價, 大人小童好多都六折, 買滿3件以上再八折, 都幾抵.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: Pacino Wan & Mimimomo

想問下邊度有得賣呀?
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

大宅

esmehouse,

葵芳新都會pizzahut附近, 同佐敦恆豐低層都有!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

alexbabie & EmiCheng

Thanks
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

Dear esmehouse,
尖沙咀新世界地庫, Sales 好人d. 地方大, 任試都得. 佐敦Sales 麻麻地.

男爵府

CWB果间是否無左喇

複式洋房

carlychung

Causeway Bay 那間在舊大丸樓上

Joanna ma ma

男爵府

Joanna媽媽,
thanks a lot! 自从搬左后我都未去过,等我呢个礼拜去看看

大宅

請問多唔多 小朋友 (3-4yr) 衫呀? kwai fong 果間有無童裝?

成人衫係大約 for 咩 age 呢?

大宅

chris1874 寫道:
請問多唔多 小朋友 (3-4yr) 衫呀? kwai fong 果間有無童裝?

成人衫係大約 for 咩 age 呢?

都多 3-4 yrs 小朋友衫架, 但係好似淨係見女仔囉~

至於成人衫呢~ 我就覺得最多適合30頭, 因為佢d衫好鬼死 colourful, 如果年紀大著, 就怕俾人話 & carry 唔倒囉~ lee間野有好多母女裝都好過癮架, 但價錢就貴左d囉~

不過聽聞唔知屯門定邊度有間 outlet, 平好多, 好抵架~!

大宅

屯門個間 outlet 已 closed

大宅

MKY 寫道:

Oh~ 有d 咁既事? 真可惜~~

珍珠宮

好媽媽勳章

MKY 寫道:

大宅

我問過售貨員...outlet搬咗去葵涌! 重好la! 近d! 之前要特意搭西鐵去! 好遠ka!
今日先買過佢地d 衫! 而家好平!
小朋友50% off
大人有d 40% ,有d 20%
買夠三件再20%off!
我買咗一件t-shirt, 一件夾棉背心, 一件褸! 最後都係件褸+t-shirt 的價錢重要平d! ok wor!!
佢哋好少咁平! 而且重有新款! 值得買!

珍珠宮

好媽媽勳章

kam057 寫道:
我問過售貨員...outlet搬咗去葵涌! 重好la! 近d! 之前要特意搭西鐵去! 好遠ka!
今日先買過佢地d 衫! 而家好平!
小朋友50% off
大人有d 40% ,有d 20%
買夠三件再20%off!
我買咗一件t-shirt, 一件夾棉背心, 一件褸! 最後都係件褸+t-shirt 的價錢重要平d! ok wor!!
佢哋好少咁平! 而且重有新款! 值得買!

請問葵涌邊樹呀?

大宅

應該係葵芳中心 (賣真嘢那個商場)...或者下次我去拿衫再問清楚, 再向大家報料! 我係vip, 平時有需要也可pm我睇吓幫唔幫到手!
不過呢期唔用vip買三件仲平計返仲平! 如果唔係新年我要去旅行,我一定再買過呀!

民房

係葵芳地鐵出新都會商場,pizza hut 隔離.

首頁

尾頁

跳至