母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

別墅

NoJo Babysling (SOLD)

NoJo Babysling, 適合高大媽咪或爹地, 我就係買左番黎發覺自己唔夠高大所以唔arm用 :-( 售100元, 不議價.

大宅

好媽媽勳章

Re: NoJo Babysling

嘻嘻, 我同c6係高大爹地媽咪, 我有5呎9, c6就5呎10, 我有興趣NoJo Babysling, 適吾適合初生bb架?? 同埋可以去到幾大bb呀?? 如果你真係吾要, 咁我要呀!!! 我點同交收呀!!

別墅

適合初生到兩歲.
如果地區ok, 可以約出黎交收. 唔方便郵寄都得. 你pm我啦.

大宅

好媽媽勳章

sorry, 我吾明pm點解呀?? 吾好意思!! 其實用咩方法我都ok架! 就你呀, 不過我想快d攞呀! 吾該!!

大宅

好媽媽勳章

或且, 你可以email比我呀 [email protected]
Many thanks !!!

福媽 寫道:
sorry, 我吾明pm點解呀?? 吾好意思!! 其實用咩方法我都ok架! 就你呀, 不過我想快d攞呀! 吾該!!

大宅

陪月勳章

我想問賣左未,我好有興趣,

別墅

福媽,

對不起, 已經賣出.
pm即是私人傳訊.

大宅

好媽媽勳章

吾好意思, 其實我好鍾意NoJo Babysling, 我想問可以係邊到買, 你可吾可以話比我知呀, 吾該你呀!!

別墅

咁耐唔知仲有無wor, 你去荷花睇下啦

大宅

好媽媽勳章

Thanks a lot!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊