跳至

首頁

尾頁

大宅

恭賀新禧{{大年初三金豬團拜}} ...

日期 : ???
地點: ???

1) Ivy.Cl --3大1小1b (初六.七.八不在hk)

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

Re: 恭賀新禧{{金豬團拜}} ...

係唔係話不如好似上年咁食Tea Buffet呀?

大宅

Cherryma,

好呀....好似上年咁食 Tea Buffet 啦!
您初三會唔會去 Strawberry Tour take 2 呀?? 如果 Ivy 25/2(sun) 唔得,再下一個 sun 都 4/3,我們去 camp 啦喎!

男爵府

日期 : ???
地點: ???

1) Ivy.Cl ----3大1小1b (初六.七.八不在hk)
2) YuYung - 1大1小 (初七唔得)

小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

子爵府

咁咪係, 初六七八都唔得, 初四, 五又好多人要返工, 咁即係等新十四同元宵嗰日, 我哋一次過攪掂晒!

男爵府

舊年好似都係同一日
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Cyrusmum 寫道:
咁咪係, 初六七八都唔得, 初四, 五又好多人要返工, 咁即係等新十四同元宵嗰日, 我哋一次過攪掂晒!

甘我咪又無得參加囉
My Two Princess

大宅

初三搞個 "tea" 自助歺, 有冇人 ok ??

我初 十二.三先開ヱ, 除左返大陸"長隆"酒店外, 無セ特別野做.

or 你地可以初ハ(sunday) 搞個 "tea" 自助歺ヌ得, 我米年宵果日同大家"拜年" law :mrgreen:

**cyrusmum, 你上次去"長隆"酒店, 经边間book呀, 我末定, total 10-12人到.

大宅

Jac,

麻煩你 send 個 e-mail 俾D "長期"消失者, 俾條"團拜" link 過佢地睇下 may be 有新 idea 吓

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

在職媽媽初四攞半日大家得唔得呀? 嘻..嘻..我初四-初六係比公司焗放架, 要扣假, 人人都唔返.

日期 : 2月21日(初四)
地點: 係尖沙咀會唔會近啲, 要返工媽咪方便

1) Ivy.Cl ----3大1小1b (初六.七.八不在hk)
3) cherryma - 1大1小 (我初五.六.七都返大陸)

大宅

NO la....
我初四請唔到假架.....我 boss 好鬼老套架,初四真係正式 full-day 咁開工架啦!

初三得唔得呀??

大宅

3) cherryma - 1大1小 (我初五.六.七都返大陸)
4) DuncanMaMa - 2大2小 (初三 only)

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

4) DuncanMaMa - 2大2小 (初三 only)
5)pigpig---------1大1小﹙初三﹚

別墅

pigpig 寫道:
5)pigpig---------1大1小﹙初三﹚
6) Cheukheimummy - 1大1小(初三.初七及初八都可以)

大宅

5) pigpig---------1大1小﹙初三﹚
6) Cheukheimummy - 1大1小 (初三.初七及初八都可以)
7) Jacqueline---2大1小﹙初三﹚

大宅

5) pigpig---------1大1小﹙初三﹚
6) Cheukheimummy - 1大1小 (初三.初七及初八都可以)
7) Jacqueline---2大1小﹙初三﹚
8) cnine------1大1小 (初三)
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

大宅

all,

甘...不如初三 book tea buffet 團拜好無 ??

date:20/feb. 07星期二(年初三)
time: tea buffet
where : any hotel...please gave any suggestion !!!

1) Ivy.Cl --3大1小1b.
2) DuncanMaMa - 2大2小
3) pigpig---------1大1小
4) Cheukheimummy - 1大1小
5) Jacqueline---2大1小
6) cnine------1大1小

YuYung - 1大1小 (初七唔得)
cherryma - 1大1小 (我初五.六.七都返大陸)

yuyung & cherryma,
你地初三 ok 無 ??

cherryma,
tea buffet, 有セ推介 ??

男爵府

無問題

男爵府

all,

甘...不如初三 book tea buffet 團拜好無 ??

date:20/feb. 07星期二(年初三)
time: tea buffet
where : any hotel...please gave any suggestion !!!

1) Ivy.Cl --3大1小1b.
2) DuncanMaMa - 2大2小
3) pigpig---------1大1小
4) Cheukheimummy - 1大1小
5) Jacqueline---2大1小
6) cnine------1大1小
7) YuYung ---1大1小

cherryma - 1大1小 (我初五.六.七都返大陸)

yuyung & cherryma,
你地初三 ok 無 ??

cherryma,
tea buffet, 有セ推介 ??

琥珀宮

去番上年果間好唔好?

首頁

尾頁

跳至