跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Book左時間去健康院做成長進度檢查未?

你地替BB book左時間去健康院做 1歲成長進度檢查及打針未? 之前阿b做半歲檢查時,個姑娘話下次要一歲時再來,但我要遲d打電話黎book(因不能預早book6個月後嘅期)。剛打電話去想book星期六早上,佢話我知現在唔係個個星期六都開門 (起碼柴灣健康院係咁),等我要book 三月尾尾嘅星期六。

大宅

Re: Book左時間去健康院做成長進度檢查未?

tybb,
健康院姑娘講過一個月前打去約就得, 點知原來想約星期六要甘早甘多架, 要拿拿聲行動啦, 唔該晒.
~~

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

e~~我囡打完6個月針已經即時book埋3月份去打針果d喇啵~乜要再打去book既咩

複式洋房

我 book 左柴灣健康院 正正他生日個日. 他爸爸話我好選那天. 生日"流流", 要打針. 但"就"唔到時間嗎. 星期六又唔開. 隔一個星期又要到私家打"腦炎針". :-(

大宅

係lu... 咩要book咩?? 打6個月針時, 已經book左3月去打針, 我係西x盤到打, 會唔會間間唔同呀??

複式洋房

我諗間間健康院都唔同...我係去柴灣健康院,打6個月針個時不可以book埋07年3月嘅時間gar

karmen0411 寫道:
係lu... 咩要book咩?? 打6個月針時, 已經book左3月去打針, 我係西x盤到打, 會唔會間間唔同呀??

別墅

karmen0411 寫道:

我都係係呢間喎!!!! 打6個月針時, 姑娘已經幫我book埋4月...
間間都唔同嘅????

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

依家先一月尾咋喎! 乜要咁早約架咩 3月先夠一歲咋喎~

複式洋房

ricebear, 請問你book咗未呀?我bb又係去鴨脷洲健康院架,但上次個姑娘叫我夠一歲先好打電話呀!你約唔約到呀? thanks!

RiceBear 寫道:
等我都今個月打去book定先, 鴨利洲都只開2nd同4th week既星期六.

禁止訪問

大宅

我昨天Book左24/3(星期六)係油麻地打針同成長進度檢查.

複式洋房

thank you!

[quote]
janawing 寫道:
ricebear, 請問你book咗未呀?我bb又係去鴨脷洲健康院架,但上次個姑娘叫我夠一歲先好打電話呀!你約唔約到呀? thanks!

[quote]
等我都今個月打去book定先, 鴨利洲都只開2nd同4th week既星期六.
[/quote]

我前日打電話約左喇, 約左3月10日上午, 暫時都仲有位, 如果你想約星期六, 你都快d打去約, 因佢地一個月只有2個星期六辦公.[/quote]

子爵府

睇完你地講,我上星期五都約o左青衣健康院24/3去打針啦!

首頁

尾頁

跳至