夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

你地會唔會成日胡思亂想架????? 我係咪有病呢??????

別墅

Re: 你地會唔會成日胡思亂想架????? 我係咪有病呢??????

我覺得你唔好咁杞人憂天囉…
你一d證據都無…
就成日覺得有…
影響自己情緒…
放鬆d…
順其自然…
做人成日疑神疑鬼有什麼意思

大宅

Re: 你地會唔會成日胡思亂想架????? 我係咪有病呢??????

我都試過好似你咁,連未發生過既都諗埋出黎,但你有冇諗過咁樣對佢來講好唔公平?或者佢長時間不在你身邊,而澳門的花花世界的確令做人老婆的擔心,所以你咁諗絕對唔係有病,但你咁樣諗對大家感情和你自己心理唔會有好影響

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

唔好胡思亂想啦,別無端端令自己唔開心
病又唔算,可能你聽得太多男人不忠的故事,擔心實有,但別讓這影響夫婦感情,放鬆放鬆

禁止訪問

複式洋房

吾好成日胡思亂想啦, 我老公都係經常吾係我身邊架, 佢戈到比你老公做野戈到仲遠呀, 初初我都會胡思亂想, 吾慣呀麻冇左佢係我身邊, 成日鬧情緒lo, 佢打小一個電話比我, 我都會胡思亂思,發忟架,搞到自己吾開心老公又擔心, 老公咪唯有時刻安撫我, 輔導我lo, 而家好好多啦, 因為我完完全全感受到ge愛(即使開分兩地), 佢比到信心我, 所以好多時我覺得真係要好睇對方比自己ge信心架

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我家姐都係咁,佢老公成日係大陸做野,佢就成日胡思亂想,搞到日有所思夜有所夢,同我哋講番個夢似層層咁,連個女人几多歲生埋仔都知,終於壓力太大,忍受唔到個老公有外遇(夢境里,到現在都未能証實有外遇)要求離婚,我哋都好無奈,佢係我家姐,我一定要支持佢.

到宜家離咗婚,又話發夢見到個老公要返嚟...真係有D思覺失調.

所以, 請你放鬆D, 天跌落嚟当被冚, 如果唔係...影響感情就唔好啦!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

畀面勳章

[quote]
emt1314 寫道:
我家姐都係咁,佢老公成日係大陸做野,佢就成日胡思亂想,搞到日有所思夜有所夢,同我
該用戶已被刪除

男爵府

畀面勳章

我唔會自尋煩惱lor!冇意思ge…o徒時間不特只仲影響埋自己心情…人生好快就幾拾年…無謂花o係呢方面ar…要變ge…你日日對住都會變啦!

禁止訪問

複式洋房

我覺得唸太多都冇用, 如果老公要去滾, 幾時去都得, 就算佢日日返朝九晚五..我老公以前都試過对我唔住, 但原來佢地要去滾, 你真係可以察覺唔到(滾冇手尾果d女人), 咁咪唔好唸太多, 得個唸字, 冇意思, 真係死好多細胞!!

子爵府

好媽媽勳章

其實你老公可能係澳門返工...見面時間唔係多...所以你亂諗野...其實你要比信心你老公同你自己...如果男要出去搵女人...就算係香港工作...日日見面...都可以出去搵女人...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

別墅

joanne831
其實我未做野前.都係成日亂諗.因我老公係大陸做野.一星期返香港1.2晚.其餘時間都係係大陸.佢話做乜做乜.佢都有講.但講真有時佢同大陸d人去吧..咁又唔見佢講.所以我地都成日冷戰..
我有2個小朋友.一個3歲1/2.一個只有4個月.大仔一路都係自已湊.個仔出世2個月我都出來做野.我2個仔都係婆婆睇.我一放工就返屋企睇返2個仔.夜晚都係同我一間房.雖然係辛苦.但都開心.而且亦唔會諗個c佬.自已出來做返工.見多左人.
識多個朋友都係好的.
我返左工後.都無時間諗佢.得閒諗下2個仔唔好.放假同佢地去邊.好過日日都等佢返屋企..仲有自已儲個錢.有乜事都唔怕..

複式洋房

唔好亂諗野…妳應該要對妳老公有信心先係喎!無情情咁諗自己老公偷食都有0既

禁止訪問

子爵府

以前我都會有架(冇野做即大肚果時)不過生jor個女之後就唔會lor因為個女煩到我死死吓好痴身 :-( 無咩多餘時候唸埋d無聊野lu

首頁

尾頁

跳至