在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 十四草場, 靚靚四十, 忙裡偷閒訴心聲

Dear all,

Good morning!!

過左個好忙碌既早上.
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

大宅

OK, no problem! 有"胸"打好就post 出嚟呀吓!

由 栗子媽媽 於 2007-01-26 10:25:51

不如打條"方"係度啦

別墅

fitfit,

果然係fitfit, 沖到涷水涼

侯爵府

tt
叫st教係抽胸啦

別墅

st,

都幾充實架, 同呀媽換完id, 去左tst換左床笠 (係百佳買微力達$100), 係姆明單人床笠, 跟住買左d呔比hb, 再去睇e生, 再同hb食韓國bbq

別墅

骨骨,

玩得盡情d迎接金豬年啦

咩你咁勤力寫blog架

別墅

betty,

哇, 你好"勁"呀 , keep左咁多

大宅

栗子媽媽 寫道:
tt
叫st教係抽胸啦

大宅

行過美心西餅,最奇怪外面鬼多人企响樹,入面就矛乜人,咁咪装吓入面搞乜鬼,點G有個妹妹仔响樹叫 [size=medium]"高鈞賢"先明白原來有明星响樹拍嘢,話時話佢do 係T女偶像 真人靚仔D,夠哂高大!

男爵府

跌左落page 2.....

Push......
開心叮一叮,嘻哈咀兩咀!

侯爵府

高鈞賢 ............ ?-( ?-(

子爵府

係咪做米雪個大仔嗰位呀 ?

栗子媽媽 寫道:
高鈞賢 ............ ?-( ?-(
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

男爵府

高鈞賢仲高大過木村 ,正啊 , 恨到流晒口水 ........
跟我個 62 , 唔係唔係 , 而係我個 62 跟佢相差.................

fitco 唔係話有煮妹的相睇相嗎......

可是茅喎

不過我就有有野掟左因畀你喎 ..........
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

子爵府

程媽,

收花呀!

男爵府

收到.
開你個 mail box 呀 ??

今日係近日最 HAPPY ,
DO RE ME 個個考完試
無乜功課
個腦又可以上 BK.
係 BK 游左好耐
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

侯爵府

程程
62係老爺
66係佬佬
你做咩拖老人家落水同靚仔比呀 [quote]
HPChingchingma 寫道:

高鈞賢仲高大過木村 ,正啊 , 恨到流晒口水 ........
跟我個 62 , 唔係唔係 , 而係我個 62 跟佢相差.................

侯爵府

ceo
去後花園啦

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DEARALL:

早晨呀!

嘩!今朝凍左好多唷!煮妹小心身體呀!

晨咁早仆左落x包廊搶麵包架鼻涕上
NNN

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

栗子媽媽 寫道:
程程
62係老爺
66係佬佬
你做咩拖老人家落水同靚仔比呀 [quote]
HPChingchingma 寫道:

係啦, 我都睇唔明 ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

男爵府

Good morning,

真係凍到唔想番工, 仲有幾日凍添

首頁

尾頁

跳至